Traditionel Benson Chair

Traditionelle lænestole er langsomt blevet ude af mode, og nu er alt, hvad vi kan finde på markedet, moderne møbler med de sædvanlige simple designs og neutrale farver, der definerer denne stil. Men nogle af os nyder stadig et traditionelt indretning og for dem bliver det sværere og sværere at finde de perfekte møbler.

I et forsøg på at lette dit arbejde præsenterer vi nu Benson lænestolen. Benson-stolen er udstyret med et traditionelt design med lave ben og et kompakt look. Det er den type møbler, du normalt ser i gamle huse, normalt i stuen, nær kaffebordet eller i nærheden af ​​pejsen. Nøgleelementet til dette design er sandsynligvis den polstring, der i dette tilfælde har et blomstermønster på en mørk baggrund. Denne kombination er normalt forbundet med traditionelle eller vintage stykker.

MoreINSPIRATION
  • Utroligt afslappende Benson Burgundy Læder Match Motion Sofa
  • Sort Le Corbusier Stol stol
  • The Peacock stol fra Haute House

Benson-stolens overordnede dimensioner er 32,5 "W 34,5" H 39 "D. Denne model leveres som standard med blendown sædepude, welt og -7B nailhead trim. Selvfølgelig, hvis du foretrækker noget andet, kan du vælge den læderversion, der har samme design og de samme mål, men med læderbeklædning. Sørg for, at du har masser af plads til det i dit hjem, og også hvis mønsteret, tekstur og design passer til resten af ​​din indretning. Fås her.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar