Traditionelt Familiehus lavet af Sandsten: Projekt DG i Spanien

GD Hus er et boligprojekt afsluttet af Iñigo Esparza Arquitecto i Navarre, Spanien. Huset ser traditionelt ud, og har to volumener af sandsten. Omgivet af et hegn, hvor planter kan klatre, har huset en privat terrasse og en veranda til lounging og afslapning. I de varme sommerdage er en kold drink og en bog alt, hvad du behøver for at holde din sjæl lykkelig. Stueetagen af ​​huset, der rummer køkkenet, stuen og spisestuen, blev forestillet som et samlet socialt område, opmuntrende interaktion og aktiviteter af enhver art. Det er luftigt, veloplyst og vigtigst forbundet med verandaen og den tilstødende offentlige have.

"På hovedfacaden er der en stribe, der indeholder serviceområdet, vaskeri og garage sikrer privatlivets fred i huset. Volumenet på første sal rummer nat-området, med tre soveværelser mod haven (sydvest-vest) forlader omklædningsrummet og badeværelserne mod hovedfacaden. Endelig indeholder kælderen et multifunktionsrum og faciliteterne. " Bagsiden af ​​huset giver lidt mere privatliv til beboerne. En swimmingpool anlagt med lokale planter var også en del af planen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar