Traditionelle rumænske pudebetræk

En simpel måde at ændre udseendet på et værelse er at ændre omslag på puder. Hvis du vil tilføje et strejf af farve i dit liv og hjem, så vil vi gerne vise dig nogle smukke traditionelle rumænske pudebetræk, som du helt sikkert vil elske. Du kan vælge en lys en til din stue eller du kan give et sæt som gave. Vi har valgt nogle af dem, som vi mener kan bringe nogle smag til dit hjem.

De første kan tilføje et bohemisk tryk til dine puder. Fremstillet af et antikke rumænske håndvævet kilim har disse smukke dæk et traditionelt mønster fra Maramures, en region i det nordlige Rumænien. Motiverne fra dette område er blomster og lyse farver.

MoreINSPIRATION
  • Sjov og blød pudebetræk
  • Furry Mongolian lamb pudebetræk
  • DIY serviet pudebetræk

Du kan også se flotte stykker fra en anden del, Lapus-regionen. Disse har normalt geometriske mønstre og lyse farver. De kan skabe en fantastisk atmosfære i dit rum og gøre dine venner jaloux.

Disse smukke pudebetræk er gode til ethvert hjem. De er meget fleksible, fordi de kan fjernes, vaskes eller ændres. Derudover fungerer de som en fysisk barriere mellem indersiden af ​​din pude og allergener. Tilgængelige til priser varierende fra $ 34-148, disse fantastiske dæk kan ændre stemningen i dit hus og skabe et sjovt sted for dig og din familie.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar