Tile countertops Gør et comeback - Kend dine muligheder

Forskellige områder på kloden har forskellige standarder og forskellige populære muligheder, når det kommer til køkkenplader. Så hvad er grundlæggende og standard for nogle af os, kan opfattes som usædvanlige eller forældede for andre. Men alle er enige om, at nogle muligheder er i top fem overalt i verden. Flise bordplader er på denne liste, der repræsenterer en af ​​de mest populære muligheder.

Flise bordplader igennem historien

Der var en tid, hvor fliserne var alle raseri. I slutningen af ​​70'erne og i 80'erne blev de populære og fliser blev generelt brugt i køkkener og badeværelser. Derefter var der en periode, hvor alle syntes at have glemt om bordplader.

Men den periode stoppede for nylig, og fliserne blev moden igen. De begyndte at blive tilpasset til at supplere moderne og moderne interiørdesign, og selvom nogle ting ændrede sig, var den grundlæggende idé den samme. {Found onnorberrytile and lifesevenphotography}.

Fordele og ulemper ved fliserne

Ligesom i andre tilfælde er der både gode ting og dårlige ting at sige om fliseregler. Lad os starte med proffer. Først og fremmest kommer fliser i en bred vifte af farver, former og størrelser, og det gør disse bordplader meget tilpasselige.

Så vidt farven går, er mulighederne mange, og det er også de måder, hvorpå du kan bruge dem. Neutraler lader bordpladen smelte ind, men hvis du vil have det til at skille ud, skal du vælge en levende farve. Du kan også bruge farve til at matche tælleren til andre elementer i køkkenet, såsom en accentvæg, et skab osv. Eller bruge forskellige farver til at definere forskellige funktioner. For eksempel kan en del af tælleren være et prep-rum og kan have en vis farve, mens resten kan være et morgenmadsområde med en anden farve.

Et andet stort produkt er, at fliser er varmebestandige, og det betyder at du kan sætte varme kasser og pander på det uden at bekymre dig om at det bliver beskadiget. Bordplader er også ridser og pletbestandige op til et punkt. {Fundet på echeloncustomhomes}.

Fliser er omkostningseffektive, og de er også relativt nemme at installere. Du kan endda omdanne dette til et DIY-projekt og installere din egen flisebordplade. Du skal blot kende det grundlæggende og derfra kan du blive kreativ. {Fundet på jacksondesignandremodeling}.

En af de største fordele er, at hvis en eller flere af fliserne bliver sprængte, afskåret eller beskadiget på nogen anden måde, kan du erstatte dem uden at skulle få en ny bordplade.

Lad os også gennemgå nogle af de ulemper. En stor ulempe er, at fliser ikke skaber en jævn og jævn overflade. Dette kan være en stor minus, når du forsøger at rulle en tærtefejl eller for at afbalancere et skærebræt på tælleren.

Også, som holdbare og modstandsdygtige som de måtte være, har fliser deres grænser, og nogle gange kan de knække eller endda blive beskadiget af ekstrem varme. Skrubbning kan også beskadige en højglans finish, og dette kan ødelægge udseendet på dit køkkenbord. {Found on cgnd}.

MoreINSPIRATION
  • 10 mest populære køkken bordplader
  • DIY opdateringer til dine laminat bordplader (uden at erstatte dem!)
  • Bordplader af rustfrit stål - altid det bedste valg i køkkenet

Fugen giver os et stort problem. Uforseglede fuger kan få farvet let eller kan blive beskadiget af fugt, for ikke at nævne, at det også indeholder bakterier. Fugen er også lidt svært at rengøre. Din bedste mulighed er at forsegle fugen og for at få en skygge lidt mørkere end fliserne.

Vedligeholdelse fakta og tips

Dybest set er en flise bordplade ret let at holde rent. Du skal bare rengøre det regelmæssigt som du ville med enhver anden type tæller. Men du skal være ekstra speciel, når du beskæftiger dig med fugemasse mellem fliserne. Ideelt set bør linierne være så tynde som muligt.

Sørg for, at fugemassen er forseglet og som hovedregel undgå at lade det absorbere pletter, fordi det bliver meget svært, hvis det ikke er umuligt at rengøre, efter at det sker. Forsøg ikke at lade fugemidlet optage fugt heller fordi det kan fange bakterier. {Fundet på postandbeam}.

For at holde dine bordplader rent og skinnende, kan du bruge en antibakteriel fliserens renere. For at få en skinnende finish, gnid fliserne tørre efter at du har rengjort dem. Dette giver dig mulighed for at undgå at have grimme vand pletter på tælleren. {Fundet på dhd}.

Typer af fliser

Dybest set, når man siger fliserne, tænker alle om keramiske eller porcelænfliser. Disse er de mest populære typer, men ikke de eneste. Porcelæn fliser er normalt 25-30% billigere end keramiske fliser, og de er både holdbare og modstandsdygtige og fås i mange forskellige farver.

Natursten er en anden mulighed. Navnlig porøse sten er ikke en meget god mulighed for bordplader, og det er hovedsageligt fordi de pletter let. Du skal være ekstra forsigtig i køkkenet, undgå pletter, vandskader eller ridser. Vedligeholdelse er også mere krævende i dette tilfælde.

Granit i en natursten, meget populær i køkken indretning og fliser lavet af dette materiale er meget holdbare. De gemmer fignerprints godt og er langvarige og modstandsdygtige over for pletter. Imidlertid skal de forsegles regelmæssigt for at holde dem i god form.

Quartz er en anden mulighed at overveje. Kvarts fliser har en ensartet korn og glatte og ensartede overflader.De er mere holdbare og langtidsholdbare end granitfliser, og de behøver ikke at blive forseglet. De er også fuldstændig ikke-porøse. Reparation af beskadigede kvartsfliser er imidlertid svært. Derudover tilbyder den ikke mange farveindstillinger.

Design muligheder

Dette er den del, hvor du kan blive kreativ og komme op med dit eget unikke design til din flisebordplade. Du kan vælge at holde det enkelt, med en enkelt farve, helst noget neutralt, eller du kan vælge at få det til at skille sig ud.

En ide er at skabe mønstre. Du kan bruge fliser af forskellige farver til at skabe kontraster og geometriske design, eller du kan improvisere og inkludere mange forskellige farver og endda forskellige udskrifter og mønstre til at skabe en mosaik.

Din flise bordplade kan matche dine skabe, din køkken ø, dit vedhæng lys, gardiner og en masse andre ting. Du kan også vælge at koordinere det med elementer i stue eller spisestue i tilfælde af en åben grundplan.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar