Traditionel walisisk gård til salg

Dette er et traditionelt walisisk bondgård, og det ligger på Bryn Melin Farm i Nord Wales. Huset er for tiden på markedet for 1,9 millioner dollar. Det er i meget god stand og det er også en meget smuk bolig. Det er et 5-værelses gårdhus, der for nylig er blevet restaureret, og ejendommen indeholder også fem sommerhuse også i Nord Wales.

Bondegården og de fem hytter er koncentreret omkring en gård, så de alle ville have adgang til det. Huset blev oprindeligt bygget i 1750, og dengang var det et traditionelt et-rums walisisk langt hus. De øvrige værelser er blevet tilføjet i løbet af det næste århundrede, og i dag er det samlede rum mere end 3.000 kvadratmeter. Hytterne bruges som ferieboliger, og de er konverteret fra lader, der også blev bygget omkring 1750. Hvert sommerhus er ca. 825 kvadratmeter stort, og de har enten et eller to soveværelser.

MoreINSPIRATION
  • Restaureret 18. århundrede bondegård i Toscana til salg
  • En smuk gammel Falsterbo ejendom
  • Renoveret familiebolig i Carlton North til salg

Hovedhuset er en to-etagers struktur og det hedder Bryn Melyn. Det betyder "gul hill" på walisisk. Ejendommen indeholder også smukke haver, en pagoda og en smuk havepavillon. Der er også et værksted, et planteværelse, en dobbeltgarage, et spillerum og flere opbevaringsrum, der har potentiale til at blive omdannet til noget andet. Ejendommen kommer også med private fiskeri rettigheder.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar