Trailer wrap projekt af Michael Hughs

Har du nogensinde forestillet dig de moderne mobilhomes, som du kan tage væk sammen med dig, hvor end du går. Det seneste trailer-wrap-projekt af Michael Hughs er det bedste, der kan ske i arkitekturens verden på dette trailere.

MoreINSPIRATION
  • Fantastisk ProtoHaus tømmer trailer hjem
  • Hestevogn konverteret til et mobilhotel for dets ejer og hans hund
  • The Tiny Tack House - et træbyggeri bygget på en trailer

Nu behøver du ikke at pakke dine ting og tøj længere, men du kan bære dit hus sammen med dig, uanset hvor du går. Det er smukt designet og giver dig også din personlige lobby, der er åben, så du kan nyde udsigten omkring dig helt.

Ja, det er sandt. Disse billeder blev taget inde i en trailer, ikke inde i et normalt hjem, jeg mener en, der er bygget på land. Måske blev designerne inspireret af snegle, som kan bære deres hus med dem overalt, de går, så de designet også noget, som ligner mennesker. Du behøver kun ønsket om at købe det, og så har du friheden til at rejse over hele verden i dit eget hjem. Kig på den fantastiske indretning.

Valget af træpaneler og gulve og de minimalistiske, men meget nyttige møbler er fantastisk. Du har der alt hvad du behøver, selvom i mindre størrelser, men klogt arrangeret. Og ideen om at spare plads til "lobbyen" hvor du kan blive indendørs og nyde dit måltid og alligevel kunne nyde udsigten er bare strålende.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar