Transformere Møbler med Spray Paint: Idéer og Inspiration

Personligt tror jeg, at spray maling kan ordne noget. Den kedelige lanterne sidder ude på gården, de kedelige træstole, der tager plads ud for køkkenøen eller endda det gamle spisebord, der har gemt sig i garagen i årevis, kan alle laves over med en smule dåse magi. Sprøjtemaling er en nem at bruge måde at skabe nye stilarter ud af dine ældste stykker i så mange nuancer og farver. Tag et kig på nogle af disse makeover til ideer og inspiration.

1. Barstole.

Tag dine kedelige brune barstole og gør dem til en dejlig overraskelse! Med en lille grøn maling vil du lave noget, der stadig er hyggeligt og varmt til køkkenet, men med den perfekte mængde stilfuld overraskelse. Du vil måske endda forstyrre dem lidt for at få endnu mere karakter og personlighed til at komme ud af dem.

2. Dressers.

Uanset om det er et spændende fund eller en hånd-ned, kan du helt sikkert vende den gamle kommode til noget moderne og elegant. Med lidt sort maling og nogle nye knapper får du et helt nyt møbel på ingen tid. Disse redo er så enkle, selv den mest nybegynder af DIY'er og crafters kan få det til at ske.

3. Spisestole.

MoreINSPIRATION
  • Have det sjovt med Copper Spray Paint - 11 DIY ideer
  • Sådan bruges guld spray maling i 10 enkle DIY projekter
  • Paint-Dipped Furniture Designs-The New Trend For 2013

Ingen har nogensinde sagt at spisestuer måtte kede sig. Så hvorfor ikke tage dine stole og ændre dem lidt op? Alt hvad du behøver er, kom vidunderlig rød spray maling til at skabe et rigt, specielt sted at samle til familie middage og ferie parter. Sig farvel til alle de nicks og ridser og hallo til helt nye møbler!

4. Sidetabeller.

Gør virkelig en erklæring ved at slå stilen på et intetanende sted. Spray maling dit nyeste eller ældste sidebord med en sjov farve, der vil skabe et kontaktpunkt i ethvert rum. Du kan endda skifte knap (hvis der er en) til endnu mere et sassy element.

5. Bogreoler.

Ja, selv dine bogreoler kan få en skør, farverig makeover! Med en lys skygge af gul (eller måske bruge min favorit, mango orange) har du et solrigt sted at gøre din læsning og vise dine yndlingsbøger og sølvsmykker. Det er nemt nok at gøre på trådhylder, men bekymre dig ikke, selv dine gamle træstykker kan få lavet over (og vær også bekymret, hvis du leder efter noget mere kausal og rustik!).

Billedkilder: 1, 2, 3, 4 og 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar