Gennemsigtig EVA bord spisestue sæt

Der er mange forskellige designs samt stilarter af tabeller, der er lavet og er tilgængelige på markedet i disse dage. Hvis du vil købe et attraktivt og stilfuldt bord til dit værelse, så glem det gamle træ spisestue og kig på det gennemsigtige EVA bord spisestue sæt. Dette friske og lette sæt er ikke kun perfekt til din spisestue, men også et elegant møbel til dit kontor. EVA er lavet af enkeltstøbt akrylplader, og dens fødder er lavet af anodiseret aluminium.

MoreINSPIRATION
  • Poolbord + Spisebord = En glad familie
  • Moderne glas spisebord
  • Sort Spisebord - Andrea af Casamilano

Det er et meget interessant design til et spisebord. Det er moderne og faktisk meget simpelt. At det er gennemsigtigt, er som en bonus, der følger med disse to attributter. Jeg kan godt lide gennemsigtige ting og møbler stykker. De skaber en optisk illusion, og de synes at bruge mindre plads end de rent faktisk gør. Værelset virker meget større med disse glasfunktioner.

Men det er ikke alt. Denne smukke spisebord er også meget stilfuld. Det ville meget pænt integrere i et moderne køkken. Men som jeg allerede har nævnt, kan den også bruges på et kontor, måske som et lille konferencetabell eller simpelthen som et bord, hvor du kan gemme ting.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar