Transportable, Modular Opret Remote House i Chile

Modulære boligenheder vinder mere og mere popularitet, og med god grund. De er nemme at transportere, billige og sørge for fantastiske boliger.Felipe Assadi forestillede Remote House, et prototype projekt for både transportable og høj kvalitet levende.

Dette dejlige hjem er beliggende i Región de Valparaíso, Chile og blev bygget i byen i 45 dage, flyttet om fire timer og installeret i seks. Med en samlet overflade på 80 kvadratmeter rummer modulet tre soveværelser, to badeværelser, et spisekammer med en vaskemaskine, et centralt boligareal, spisestue og køkken.

Ifølge projektudviklerne er "strukturen lavet af jern og designet med fyrretræ i udvendige, interiører, vægge, gulve og loft. I det endelige projekt vil klienten kunne konfigurere sit eget hus baseret på forskellige modulalternativer via web i et system, der tillader forbindelser mellem sådanne moduler uden yderligere instruktioner end at tilføje nu eller i fremtiden de nødvendige bilag. " Alle faciliteter er færdige og installeret på stedet, når modulerne er indstillet. Fra vores ende ser denne type boliger ekstremt effektiv ud. Hvordan finder du dem? [Fotografi af Fernando Alda]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar