Trellis Have design af Arik Levy

Flora er et firma, der specialiserer sig i produktion af højkvalitets, langvarigt haveværktøj og udstyr. Den løsning, som designeren Arik Levy har foreslået, har udformet dette havenstellis design kaldet Comb-ination. Dens ottekantede former følger direkte fra celler fra en bikube. I denne struktur meget grafisk, bare lad dem vokse klatring planter for at skabe en væg af vegetation derhjemme. Du kunne lave forskellige kreative kombinationer på din væg fra sine flere stykker og kunne finde den mest rigtige til dit udendørs design. Enhver klatreanlæg kan se sej ud på sådanne haver.

MoreINSPIRATION
  • Wire Garden Trellis fra Pottery Barn
  • Sådan opbygger du en Trellis fra Start til Afslutning
  • Klatreplanter, der giver dit hjem et nyt udseende

Folk plejer at lide planter og de vil tage dem ind og tage sig af dem. I bytte ser planterne smukke ud, og de gør huset ser frisk og farverigt ud. Mange mennesker kan godt lide at have planter og blomster i deres hjem, og de finder normalt måder at introducere dem på i alle rum i huset og forsøger at finde et sted for dem. Nu er det lettere at gøre det takket være dette smukke og geniale design. Det er en struktur, der er formet som en bikube, faktisk som en honningkage, og hver lille celle giver dig mulighed for at placere en plante eller blomst derinde.

Du kan oprette din egen indendørs have med denne struktur. Du kan glemme alle ulemper fra før, da du ikke kunne finde et rigtigt sted for dine små planter. Faktisk er der en betingelse: kun små planter kan passe ind der. Du kan montere denne struktur på væggen. Processen er meget let.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar