Pop af farve trekant skygge boks

Hvis du er ligesom mig og elsker at samle små knickknacks, så søger du sandsynligvis altid en unik måde at vise dem på. Nå, i dag har jeg super sjovt projekt, der hjælper dig med at vise de små knickknacks på en unik måde. I dag vil jeg vise dig, hvordan man laver en pop af farve trekant skygge kasse!

Nu kan du spørge, hvad er en pop i farve trekant skygge boks? En pop i farve trekant skygge boks er dybest set, hvad det lyder som. Det er en trekant skygge boks, der er malet tre farver på indersiden, så du kan rotere det for at få en "ny farve" til at sætte dine knickknacks på. For eksempel, i DIY, som jeg vil vise dig i dag, malet jeg indersiden af ​​min skyggeboks orange, grøn og blå. For at få en bedre ide om, hvordan denne skyggeboks fungerer, skal du sørge for at rulle ned til de sidste billeder nedenfor.

Før jeg hopper ind i denne DIY, vil jeg sige, at du har to muligheder, når det kommer til at sætte din trekantskyggeboks sammen. Du kan enten varme lim det sammen eller søm det sammen. Selvfølgelig ville neglene gøre skyggefeltet stærkere (især hvis du bruger et hever træ). Men hvis du ved, at denne vare kun skal bruges til dekorative formål og ikke bliver håndteret for meget, så kan du bruge varm lim. Også, hvis du bruger et lysere træ som Balsa wood, ville varmt lim fungere fint.

forsyninger

  • 3 stykker træ (størrelsen af ​​det træ jeg brugte var 3 tommer med 9 tommer)
  • Hvidmaling
  • 3 andre farver i maling
  • Skumbørste
  • Hot Lim Gun + Limsticks eller Hammer + Negle (ikke afbildet)

Trin 1: Farver hver af dine træstykker i en anden farve. Imidlertid må man kun male den ene side af træstykket og derefter sætte alle 3 stykker til side for at tørre.

MoreINSPIRATION
  • DIY Triangle Wooden Photo Holder
  • DIY Farve Pop Fineret Ramme
  • DIY Indrammet Triangle Patchwork

Trin 2: Nu enten lim eller hammer dine 3 stykker træ sammen i form af en trekant. For at gøre dette, skal du blot forbinde to stykker træ i et hjørne og derefter sætte dit tredje stykke træ i et andet hjørne og tilslut det sidste hjørne.

Trin 3: Når din trekants skyggeboks er sat sammen, maler du hele sagen hvid og sæt den til side for at tørre.

Når din pop i farve trekant skyggeboks er tørret, er du klar til at vise den og bruge den!

Som du kan se fra ovenstående billeder, kan skyggeboksen drejes for at afsløre en ny farve! Jeg tror, ​​at det ville være perfekt at sætte oven på en bogreol og det ville være en nem måde at opdatere et rum på.

Med alt det, der blev sagt, designede jeg denne skyggeboks til at sidde på noget. Denne skygge boks er designet til at sidde på et bord og ikke hænge på væggen. Men hvis du gik hammer og negle rute, kan du nemt omdanne dette til en vægskygge boks. Personligt kunne jeg godt lide udseendet af det at sidde, men (som de fleste af mine DIY'er) er der meget plads til din egen tilpasning!

Hvis du lavede denne skyggefelt i trekant i farve trekant, hvilke 3 farver ville du bruge?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar