Tribeca Family Loft Projekter Farverige, munter Vibes

Tribeca Family Loft Projekter Farverige, munter Vibes
Tribeca Family Loft Projekter Farverige, munter Vibes
Anonim

Det her Tribeca familie loft, forudsat af Ghislaine Viñas i New York, projekter masser af munter vibes. Beskrevet som et utroligt sjovt projekt at levere, har dette hjem til en familie med fire børn rigelig beboelsesplads for hver indbygger.

Tematiske udsmykning og farvevariationer spice op designskemaet. "Den ældste datter fik sit eget værelse med en hæftet seng og brugerdefineret møbelværk, hvor farven var baseret på Marimekko-printet af hendes gardin," siger designeren. "De tre drenge deler et værelse, og da der var sådanne højt til loftet, kunne vi oprette en brugerdefineret tre-tieret køjeseng til at passe dem alle sammen. Dette interiør er bestemt boyish, med en glad pirat malet på væggen og en farvepalet af sort, hvid og grøn. "

Det primære boligareal er en nod til dansk design. "Lette træmøbler er tegnet med klientens underskrift hot pink og et legende stribet tæppe," siger Viñas. "Køkkenet er helt skræddersyet, med en hældet betonbænk, der gør det muligt for alle børnene at kunne sidde og lave lektier komfortabelt og et bagmalet glas backsplash igen i hot pink."

Spisepladsen giver rigelig plads til underholdende. Det store soveværelse, designet i grønt og neutralt for en beroligende effekt, har repurposed vintage sideborde og kunstneriske værker fra familiens oprindelige Australien. Opbevaringsplads blev klogt planlagt i hele boligen og efterlod underholdningsområderne rummelige og ryddelige. [Fotografi af Eric Laignel]

Populært emne.