Industrial Tribeca Loft i NY udstråler en stille livlighed

Brooklyn-arkitekturkontoret færdiggjorde designet af en 3.000 kvadratmeter (278 kvadratmeter) Tribeca loft i New York. Ved at genopfinde et af gulvene i et lager fra det 19. århundrede skabte arkitekterne et originalt, moderne hjem for en ung familie.

Den nye lejlighed tilbyder alle fordelene ved loftet levende (uformel plan, rigeligt naturligt lys og uforstyrret udsigt) kombineret med ejerne brug for private rum og særskilte soveværelser.

"Efter at have slået det tidligere labyrintiske rum ud og udeladt kun centrale strukturelle elementer, blev der planlagt servicezoner til at skabe et gensidigt forhold mellem offentlige og private zoner," sagde arkitekterne. "Stuen, hule og køkkenarealer på den østlige side af enheden nyder godt af det naturlige lys og udsigt over soveværelsesvinduerne mod vest uden at forstyrre privatlivets fred for de sovende zoner."

Nogle af højdepunkterne i lejligheden inkluderer flydende valnødskab i opholdsområdet og soveværelser og en cantilevered våde bar integreret i kombifunktionen. Indendørs kolonner fra gulv til loft definerer de funktionelle rum og tilføjer et originaltryk hele vejen igennem. Oplysninger fra Office of Architecture; fotografering af Matthew Williams.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar