Trojanhuset skiller sig ud med sit ekstreme cantilevered design

Ud af alle de cantilevered bygninger arkitekter designet over hele verden, er trojanske hus en af ​​de mest imponerende og iøjnefaldende. Du kan finde dette hus er Melbourne, Australien. Det blev designet af arkitekterne fra Jackson Clemens Burrows, og det er bestemt en imponerende bygning.

En af de mest interessante dele af designet er den store cantilever, der indeholder tre børns soveværelser. Det blev bygget over det rummelige opholdsstue og det store køkken. Det er et smart valg, da det danner et privat område kun for børnene og adskiller soveværelserne fra de støjende dagzoner. Designet af bygningen er moderne og simpelt. Vi elsker det ydre og den måde, skodderne dækker vinduerne og blander i sømløst.

MoreINSPIRATION
  • Usædvanligt Split-Level House i Philadelphia
  • Hus i Galicien af ​​A-cero Arkitekter
  • Peregian Beach House med havudsigt af Sparks Architects

Der var også en anden grund til dette usædvanlige design. Arkitekterne ønskede at beholde så meget plads som muligt for baghaven, så de designet denne cantilever. Det var en fantastisk måde at ramme to fugle med en sten på. Under denne private zone blev et dæk indbygget i bygningens design.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar