En lastbil bliver omdannet til et ergonomisk hus på hjul

Livet på vejen er ikke ligefrem nogen drøm. Jeg kan straks tænke på mindst 4 eller 5 ulemper, der følger med konceptet. Men ingen af ​​dem kan anvendes, hvis du har et hus på hjul, især ikke hvis du har dette hus. Dette plejede at være en lastbil, og det blev omdannet til et fuldt funktionelt hjem.

Ejeren af ​​dette unikke mobilhome er Joseph Tayyar, en animator, der havde ideen om helt at omdanne en lastbil til et meget smukt og også meget komfortabelt og moderne hjem, som han kan tage med ham, hvor han endog går.

Joseph fik ideen fra et program han så på tv om dette emne, og da han havde erfaring inden for tømrerarbejde og også indenfor indretning, besluttede han at lave sit eget mobilhome. Hvad der plejede at være en lastbil er nu en vidunderlig bolig, der kan flyttes fra sted til sted.

MoreINSPIRATION
  • Mobilhuset du kan tage med dig på ferier
  • The Perfect Adventure Homes - lille, mobil og på hjul
  • Mobile Home Køkkener - Luksus på hjulene

Hele ideen var absolut interessant, og med tilstrækkelig tid og $ 225.000 formåede denne talentfulde fyr at gøre sin drøm til virkelighed. Vægene på trucken er 7 "tykke og de giver stor isolering. Træ er blevet brugt i hele interiøret, i køkkenet såvel som i soveværelset og i arbejdsområdet, og det giver et varmt og hyggeligt udseende. Det overordnede design, der er valgt til lastbilen, er moderne såvel som bæredygtigt. Mobilhuset har solcellepaneler ovenpå, og de giver solenergi, og den store tank under soveværelset er vandforsyningen. {Fundet på Decoist og billeder fra Ilan Nachum}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar