Prøv eventyrets atmosfære på Oakville Estate

Alle elsker eventyr, især børn. Disse er vidunderlige historier med prinser og prinsesser, der bor i imponerende paladser og er hovedpersonerne i alle slags utrolige eventyr. Måske kan du allerede forestille dig at du er leder af et berømt kongerige, og at du bor i et elegant og sofistikeret palads, der har mange værelser, som du allerede har glemt deres nummer.

Din drøm kan blive virkelighed, hvis du bliver interesseret i en så attraktiv og attraktiv Oakville Estate, som ligger i Canada og har en salgspris på $ 16.500.000. Her er den uformede bygning designet af et fransk slot. Selv interiøret får dig til at tænke på det berømte og imponerende Palace of Versailles. Alle de syv soveværelser og syv badeværelser er smukt indrettede, så alt ser ud som et kunstværk. Loftet, væggene eller møblerne har alle mulige ornamenter med forskellige blomstermønstre, som gør atmosfæren varmere og glad.

MoreINSPIRATION
  • Kom til et eventyrland med din egen fehave
  • Et charmerende sommerhus med eventyrlignende indretning
  • Afslappende sommerhus Fairy Tale Design

Her er der gulv til loft vinduer, en stor og smukt dekoreret pejs, et dejligt glasbord og tv'et, der er indarbejdet i det mørke træmøbel og som er det eneste element, der ser ud til at sende dig til en moderne verden. Køkkenet ser ud til at være et kunstværk, hvor marmorbordene er så iøjnefaldende genstande. Badeværelset er så elegant, at du måske har indtryk af, at du er et andet sted undtagen et badeværelse. Det rummelige soveværelse er en vidunderlig oase af afslapning, hvor fjernsynet er det eneste emne, der ikke passer til det kongelige design af rummet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar