Sådan skifter du en bus til et hjem - At lære fra det bedste

Mens de fleste mennesker valgte at bo i huse eller lejligheder, vælger nogle mere eventyrlystne at bo på en båd, under en kuppel eller endda inden for en bus. Det er rigtigt, vi taler om skolebusser, selvom andre køretøjer også kan tjene et tilsvarende formål. Selvfølgelig har mange forsøgt at gøre omstillingen fra bus til hjem, men få var faktisk succesfulde i deres forsøg. I dag tager vi et kig på nogle af disse projekter, og forhåbentlig vil vi også inspirere dig til at tænke uden for kassen, selvom i mindre skala.

Det første projekt, vi gerne vil vise dig, hedder den majestætiske bus. Det plejede at være en panorama bus, men det er et hyggeligt hjem. Du kan finde den i haven i Radnorshire Hills. Det har et køkken, en spiseplads, en stue, et soveværelse og et badeværelse, så det er som et lille hjem med et lineært layout. Masser af indbyggede blev brugt for at spare plads og skabe plads til en dobbeltseng i soveområdet og en l-formet sofa i stuen. Solpaneler på bustaget giver den nødvendige strøm regelmæssigt.

Som det viser sig, havde andre den samme idé, og der er et par gamle busser omdannet til hjem rundt om i verden. Dette er en af ​​dem. Det startede som en gammel og glemt bus til offentlig transport, der blev reddet fra skrotværftet. Efter at alle dets pladser blev fjernet, blev det hele renset, så det kunne blive en koselig og lille bolig. Bussen var 12 meter lang og 2 meter bred, og dens oprindelige layout blev holdt intakt. At arbejde rundt på hjulets fremspring var en udfordring, men i sidste ende viste det sig godt.

Vi vil også gerne dele med dig historien om en skolebuss, der blev et mobilhome. Det er et projekt afsluttet af arkitektstudenten Meet Hank. Som du måske ved, er skolebusser ikke særlig store eller rummelige. Alligevel har denne en masse plads indeni. Sæderne blev tydeligvis fjernet, det samme som alt andet inde i bussen. Nu er gulvet dækket af genvundet træ og vinduerne forblev på plads. Alle møbler sidder under vindueslinjen og der lader masser af naturligt lys inde.

Felix Starck og Selima Taibi fra Expedition Happiness besluttede også at give en old school bus en anden chance. De købte en 20-årig bus online og omdannede det til et hyggeligt og retfærdigt helt stilfuldt hjem om kun to uger. Opholdsstuen er grupperet på forsiden af ​​bussen, og bagsiden blev omdannet til et soveværelse. Det ser faktisk ud og føles som et hjem takket være alle de hyggelige accenter, som trægulv og vægge, lysarmaturer og dekorationer. Få mere at vide om denne inspirerende transformation på Tinyhouses.

MoreINSPIRATION
  • Sådan omdannes din stue til et soveværelse
  • Skolebus omdannet til et funktionelt og mobilt hjem
  • Traditionen tager en moderne tur: Rækkehus med stenvægge

Næste skal vi se på omdannelsen af ​​en 2001 GMC BlueBird bus til et hjem på hjul. På forsiden er der en mudder / indgang med masser af opbevaring. Førersædet er faktisk den oprindelige, der fulgte med bussen. Lige bagved er stuen, som faktisk er et multifunktionelt rum. Der er en sofa med opbevaring nedenunder, et flip-up spisebord og noget åbent rum. Der er også et køkken med alt det grundlæggende. Hertil kommer et lille kontor og soveværelset ligger i den fjerne ende af bussen. Tjek udenfor for flere detaljer om dette kølige projekt.

Med lidt inspiration og dedikation kan du opnå vidunderlige ting, og omdannelsen af ​​en skolebuss til et hjem taler helt sikkert som en. Denne gang taler vi om et projekt udført af Stephanie Adams. Hun gav bussen alt det grundlæggende i et hyggeligt hjem, herunder et køkken med køleskab, komfur og vaskemaskine tørretumbler, et soveværelse med masser af skabsplads, et badeværelse og et dejligt opholdsstue med sofa. Alle de små personlige detaljer giver bussen et unikt og indbydende udseende. {fundet på indbygger}.

Når du tænker på det, giver en gammel bus en makeover og gør det til et hjem på hjul, en dejlig cool og praktisk ide, hvis du ikke ønsker at investere i færdigbygget mobilhome eller påhængskøretøj. På denne måde kan du tilpasse rummet på enhver måde, du kan lide og kun omfatte de elementer, du rent faktisk har brug for og bruger. Det var det, Mark Roberts gjorde med denne 1949 Ford skolebuss. {fundet på tinyhouseswoon}.

Nysgerlig, hvordan bo i en bus ville være? Du kan tjekke det selv ved at leje Branby Bus. Det er et feriehus inde i skallen af ​​en gammel dobbeltdækker skolebus. Bussen selv var temmelig stor, men stadig brug for en udvidelse i den ene ende for dette til virkelig at være et komplet og komfortabelt hjem. Indenfor kan du finde indbydende opholds- og sovepladser, et køkken med en bar og et badeværelse, der blev bygget som en udvidelse. Udenfor er der et dæk og en have med flot udsigt. {fundet på livinginashoebox}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar