Skift et skab eller et skab til en arbejdsstation

Hvis du har noget plads i dit skab eller skab, som du ikke har brug for, lad det ikke gå i spilde. Du kan gøre det til et lille hjemmekontor! Her er nogle tips.

Brug hylden.

Den vigtigste del af omdannelsen af ​​et skab til en arbejdsstation er at gøre brug af hylder. Hvis du ikke har nogen, skal du installere dem. Her kan du gemme alle dine vigtige arbejdsrelaterede genstande, og endda en lille bærbar computer eller computerskærm, hvis disse er hvad du har brug for. Sørg for, at du kun gemmer hvad der virkelig er vigtigt, da du ikke vil skabe rod.

Kontorstol.

Du har brug for en stol, som du kan sidde på, når du åbner dit skab-drejede kontor. Dette skal være i niveau med det, du bruger oftest, såsom den bærbare skærm og tastaturet. Det hjælper med at have en stol på hjul, så du kan flytte den rundt i lokalet og ikke mærke, at den er i vejen, når du lukker skabsdørene.

Giv det Design Flair.

Gør arbejdspladsen personlig ved at tilføje ting som gardiner eller tapet til det. Dette kan også hjælpe dig med at øge din kreativitet, når du skal arbejde, fordi det er så meget lettere at tænke, når du er i et smukt miljø.

Alternativ til hylden.

Du behøver ikke at have hylder som standard. Få kreativ med, hvordan du gemmer og viser dine arbejdsrelaterede varer. Du kunne bruge kroge på væggen, for eksempel at hænge alle dine vigtige ting. Det ser også godt ud.

Fjern dørene.

MoreINSPIRATION
  • Closet Home Office Ideer
  • Lav dit eget kontor fra et opbevaringsskab
  • Minimalistisk kassekontor multimedie arbejdsstation

Spare plads er et vigtigt element i at opnå et hjemmekontor i dit skab. Du kan maksimere området ved at fjerne skabet dørene og bruge gardiner i deres sted. Disse er nemme at åbne og lukke, og når de lukkes, giver de dig stadig privatliv ved ikke at afsløre, hvad der er skjult bag dem.

Brug et pull-out skrivebord.

Du behøver ikke have et stort skrivebord eller endda et skab. Ved at bruge et pull-out skrivebord (som en sekretærens skrivebord) kan du arbejde lige fra din armoire. Når du ikke bruger skrivebordet, kan du pænt placere det i møblementet.

Brug et tavle.

I stedet for at skabe plads til pin-boards, der ofte roterer et arbejdsområde, gør kontormuren et tavle. Nu har du et bekvemt sted, hvor du kan beskrive dine noter og notater, plus det gør arbejdsområdet ser kreativt ud.

Fyld trappepladsen.

Rummet under trappen er normalt, hvor der opstår ekstra opbevaring. Du kan placere nogle hylder eller skuffer der, men har du nogensinde troet, det kunne være det perfekte sted for din arbejdsstation? Ved at placere et skrivebord og en stol på dette område kan dit kontor være pænt gemt under trappen. Der kræves ikke et skab eller et skab.

Køkken kontor.

Tænk på hvor ofte du skriver ned i køkkenet og placer dem på dit køleskab. Det sker sandsynligvis meget! Et kontorområde i køkkenet kan være meget praktisk og effektivt. Du kan endda få lidt mere arbejde på dine kreative ideer, mens du venter på måltider at lave mad. Kontor køkkenet kan være placeret i et skab og er forbundet med et mediecenter, passer med stik, skærme og hylder til papirarbejde.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6 og 7.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar