Sådan rammer du dine smykker og gør det til vægdekoration

En del af grunden til, at kvinder tager en evighed at gøre sig klar, er fordi de skal grave gennem en stor bunke af rod for at finde øreringe eller halskæden, de ønsker at bære. Forestil dig, hvor meget enklere det ville være, hvis der var en måde at organisere smykker på. Åh vent, der er. Smykker arrangører er svaret på dette problem så lad os se, hvordan du kan lave en.

I dag vil vi undersøge verden af ​​indrammede smykker arrangører. Hvis du spekulerer på, hvilken slags ramme der ville være bedst for et sådant projekt, bør du vide, at designet er meget tilpasseligt. Du kan endda bruge en gammel vinduesramme, hvis du vil. Afhængigt af vinduets størrelse og design kan du finde ud af, hvor du vil lave en enkelt stor smykketholder eller flere små i et gittermønster.

Men medmindre du har en hel del halskæder og øreringe, ville en simpel billedramme være fint. Du kan sande det, plette det og male det. Fjern underlaget og sæt et kugleformet rektangel inde. Du kan finde ud af, hvordan man gør det på cucicucicoo. Du skal bruge noget pap som hæftemaskine. Bækkenet vil være perfekt til dine øreringe.

MoreINSPIRATION
  • 36 måder at blive organiseret med DIY smykker indehavere
  • Vintage DIY Tabletop Øreringe Organizer og Display
  • 7 måder at vise dine smykker på: Del 1

I stedet for burlap kunne du også bruge korkbræt. Faktisk kan din smykker arrangør være en simpel pin bord, som du kunne gøre dig selv ud af en simpel ramme, kork bord, spray maling og nogle tape. Det er et ret simpelt projekt. Du kan finde ud af mere om det på thehappyflammily. Du er velkommen til at vise din nye smykkerindehaver hvor som helst du vil have.

Der er også en tredje mulighed: at bruge kyllingetråd. Hvad du får, vil være en indrammet smykker arrangør med et rustikt industrielt look. For at gøre sådan skal du have en robust ramme, kyllingetråd, duct tape og en hæftepistol. Rengør rammen og mal den, hvis du vil. Derefter foldes duktape langs kanten af ​​kyllingetråden og derefter hæfte det til rammen. {fundet på kikucorner}.

En lignende mulighed er at bruge mesh skærmen. Designet vil være lidt mere delikat og elegant. Du kan finde ud af, hvordan du laver dette design fra laurenconrad. Du skal bruge mesh skærm, en træramme, dekorative knapper og en boremaskine. Fjern ryggen og glasset fra rammen, marker hvor du vil have, at hver knap placeres og skru dem på plads. Sæt derefter skærmen i rammen.

Et lignende projekt er også beskrevet på sheldonrachel. Det er en dejlig smykkeskrin med en simpel ramme. Du kan gøre rammen ud af fire træstykker. Det har wire hegn som understøtning og knopper og kroge fastgjort til det til hængende halskæder. Rammen her var malet grå, men du kan vælge hvilken farve du vil have.

Ved hjælp af en fotoramme, noget stof, polstring, et stykke pap og en hæftemaskine, kan du lave en dejlig skærmramme til dine brocher. Sådan fungerer det. Tag glasset ud af rammen og tag ryggen af. Skær papen for at passe til rammen, og skær derefter et stykke stof lidt mindre end det. Læg stoffet over polstring. Hæft dem sammen og sæt rammen sammen igen. Du kan finde flere detaljer om dette på highwallsblog.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar