Vores Nuværende Obsession - Turkis Gardiner

Turkis - den grønlige blå farve, vi alle kender og elsker. Det er så overbevisende og mystisk og kommer i mange variationer, men når det kommer til at indarbejde det i vores hjemindretning, bliver vi stumpet. Vælger turkis gardiner, for eksempel, synes som en nem ting at gøre, og det er faktisk, hvis du ved hvordan man kan koordinere denne nuance med resten af ​​værelsetets indretning.

Mørk turkis koordinerer godt med stort set enhver anden nuance. Det ser udsøgt ud her, i en indretning, der har en neutral baggrund med røde og blå accenter. {Fundet på simutin}.

Lys turkis gardiner vil lyse rummet og for at opnå et afbalanceret udseende supplerer gardinerne med et par mørke accenter som f.eks. Brune eller lilla accenter puder eller kunst. {Fundet på natural balance homes}.

Der er også mulighed for at kombinere flere forskellige turkisfarver. For eksempel vælge alder skygge til gardinerne, måske endda noget med et mønster og for en mørkere nuance til sofaen eller andre elementer i rummet.

Fordi turkis er en kølig skygge, kan du supplere det med et par varme accenter, hvis du føler at værelset kunne være lidt mere indbydende. Måske kan en lille smule rød eller nogle gule hjælpe. {Found on anniehallinteriors}.

Eller du kan forsøge at matche alle turkiselementerne i rummet, så de har omtrent samme farve. Hvis der er mange turkis funktioner, bør indretningen være enkel, i hvilket tilfælde en eller to accentfarver ville være nok.

Det ville være rart at balancere farverne. Så hvis gardinerne har en mørk turkis skygge og væggene er neutrale, kan du oplyse rummet med nogle gule og lyserøde accenter.

Afhængig af skyggen af ​​turkis, du bruger til gardinerne, skal de øvrige accentfarver i rummet stemme overens. Med andre ord ser en mørk turkis ud, når den er parret med andre dybe nuancer som denne blå sofa eller det brune hovedbræt.

En anden lige så interessant og vanskelig farve ville være bourgogne, som ligesom turkis ser kongelig og sofistikeret ud. Så de to kunne se godt sammen.

MoreINSPIRATION
  • Sådan dekorere du dit opholdsstue med turkis accenter
  • Vejen til at lyse op et værelse med gule gardiner
  • Dekorer med små turkis tilbehør til et stort spark i din indretning

En forfriskende kombination af farver er en baseret på hvid og turkis med et par små ints af grøn, rød og endda orange. Brug tekstur og mønster til at gøre værelset til at se interessant. {Fundet på sommerhusstil}.

Og det drejer sig om mønster og tekstur, det er et rigtig interessant design. Celeste gardinerne lyser rummet, mens de andre turkis og blå elementer bruges til at skabe kontraster med den jordiske baggrund. {Fundet på pampatiler}.

Den turkis, du bruger på gardinerne, kan gentages gennem indretningen i form af kunst, dekorationer og tilbehør, og det kan endda være en accentfarve til nogle af de mønstrede elementer. {Fundet på coachbarn}.

Vælg en lysere skygge af turkis, hvis rummet er lille og mørkt, eller hvis møblerne er sorte og resten af ​​farverne er kolde. Gardinerne vil opmuntre stemningen lidt, men overvej også at tilføje en varm accent detalje. {Fundet på projektets arbejde}.

Gul ville være en dejlig farve til brug i kombination med turkis. Det er lyst og muntert, og du kan bruge det på strategiske steder. Og til at dekorere indretningen, især hvis rummet har højt til loftet, skal du også bruge et par mørkere nuancer.

Spil med forskellige turkosfarver, hvis du vil have rummet til at dreje rundt om denne nuance. Brug mønster til at gøre indretningen mere interessant og overvej parring turkis med grønne accenter. De ser specielt smukke ud når de er samlet. {Fundet på hardenburgdesigns}.

Hvis du vil have indretningen blød og luftig, kan en meget lys turkis se godt ud på gardinerne til sunroom. Du kan også bruge det i loftet og holde væggene hvide. De andre farver i rummet skal være neutrale, selv om en indretning som denne beder om få dristige accenter. {Fundet på lindseyheneinteriors}.

Prøv ombre gardiner for at tilføje visuel interesse for denne del af rummet. De vil være iøjnefaldende, hvis baggrundsvæggen er malet en mørk farve.

I tilfælde af soveværelset er der også varme accenter farver. De turkise gardiner er helt sikkert et godt element, men de giver ikke rummet en indbydende stemning på egen hånd. {Fundet på jlvcreative}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar