Turkis "Værelse i en boks" fra Windsor Smith

Når du ser på disse designs, bemærker du straks elegansen og delikatessen af ​​hver enkelt af dem. De ser ud af denne verden, og nogle af dem ligner de var designet til prinsesser. Som en lille pige er det nok en regelmæssig drøm. Men meget få af os kunne faktisk nyde et sådant værelse. Dette skyldes hovedsagelig, at for at have et sådant design, skal du normalt "donere" en meget stor sum penge. Men i modsætning til de fleste designere har Windsor Smith besluttet, at hun ønskede at dele hendes talent med alle. Så skabte hun en online dekorationstjeneste kaldet "Room in a Box".

Du behøver ikke at være berømt eller ekstremt rig at have råd til en af ​​hendes unikke design. Denne onlinetjeneste gør det muligt for nogen at få et glimt på de smukke mønstre og endda skabe en til deres eget hjem. Processen er meget enkel. Du skal bare sende designeren dine værelsesspecifikationer og nogle billeder, der er relevante for det, du forsøger at udføre, udfylde et spørgeskema, og du er færdig.

MoreINSPIRATION
  • Penthouse med smuk udsigt fra Smith Designs
  • Moderne Windsor Accent Chair
  • Den grønne Stressless Windsor Collection

Det er en fantastisk mulighed for alle at omforme deres hjem på en stilfuld måde. Så hvis du har set billederne, og du kan lide stilen i Windsor Smith, så tøv ikke med at bede om hendes hjælp.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar