Turkis levende interiørdesign fra Jill Sorensen

Jeg er sikker på at du allerede har bemærket, at de mest prangende farver bruges i orientalsk design. Jeg er ikke sikker på, om dette er et kendetegn ved orientalsk design og arkitektur, men hvis du vil rekonstruere et orientalsk miljø i dit eget hus, bør du sandsynligvis prøve nogle dristige farvekombinationer, som du sandsynligvis vil undgå i andre situationer.

Det næste levende interiør blev lavet af en svensk interiørdesigner Jill Sorensen. Jeg ved ikke rigtig, om hun ville skabe et orientalsk inspireret boareal, men det er indtryk af, at hendes hjem giver mig. Faktisk siger hun at huset skal udtrykke din personlighed og i betragtning af at hun er en glad person, hun valgte disse glædelige farver. Men i hendes hus er der nogle orientalske vedtægter, der styrker mit første indtryk.

MoreINSPIRATION
  • Turkis indretning inspiration værelser
  • Turkis lysfyldt køkkenindretning
  • Smukt turkis interiør design

Det betyder faktisk ikke noget. Det eneste der betyder noget er, at dette husinteriør er virkelig glædeligt. Denne effekt er givet ved kombinationen af ​​nogle stærke kontrasterende farver, som du normalt vil være bange for at blande. Grøn, blå, gul, rød, violet og turkis, alle farver samles i samme rum.

Jeg er stadig forbløffet over, hvordan designeren formåede at fusionere alle disse forskellige farvede tilbehør og møbler uden at undgå et kitschy udseende. Detaljerne er også meget interessante. En særlig effekt er også givet af dyre print stole, tæpper og puder. Møblerne er en kombination af klassisk design og moderne ukonventionelle sortiment. {Pics af Tanya Malott og fundet på houseofturquoise}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar