Twisting Shapes og et overraskende interiørdesign: Tea House i Shanghai

Tehus og bibliotek er et projekt, der forestilles af studiet Archi-Union Architect og ligger i baghaven på Archi-Union Architects 'kontor i Shanghai, Kina. Dens usædvanlige udseende følger reglerne for moderne design, mens du tilføjer lidt ekstra. Ifølge arkitekterne, bygningen "Reagerer på områdets miljø; Planlayoutet er en logisk uklar quadrilateral, hvilket maksimerer mængden af ​​plads. Det er opdelt i tre dele. Et overdækket offentligt område er dannet mod det åbne rum med poolen, med et lukket tehus på stueetagen og bibliotek på første sal, hvor en lille trekantet balkon strækker sig omkring det eksisterende træ. Der findes andre mere private rum som f.eks. Et opholdsstue, læsesal og servicelokale, som er anbragt i bagenden af ​​bygningen; Et dejligt overgangsrum blev skabt for at forbinde det offentlige rum og de private rum ". Nyd interiøret i dette yderst originale tehus, og giv dig fri til at dele dine meninger nedenfor.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar