To smukke huse du kan købe til $ 500.000

Det er meget nemmere at finde et hus, når du har et bestemt budget i tankerne. Lad os sige, at i dag leder du efter boliger, der koster $ 500.000 eller mindre. Vi har to smukke huse til dig. Den første er et tre-værelses hus fra 1889 beliggende i Belfast, Me. Det er for tiden på markedet for $ 499.000. Huset dækker et samlet areal på 2.864 kvadratfod. Det blev bygget i 1889 i et historisk kvarter kun seks blokke fra centrum. I området kan du også finde et par restauranter, en købmand, nogle kunstgallerier og en 1912 biograf. Det indre af huset har stadig de fleste af de oprindelige elementer. Det har 3 etager.

MoreINSPIRATION
  • Tre smukke huse du kan købe med $ 998.000
  • Tre strandhuse til salg
  • 2.786 kvadratmeter moderne hus er beliggende i Lima, Peru

Adgangsniveauet omfatter to parlors, et bibliotek, en formel spisestue, et køkken og en veranda. På samme niveau kan du finde to brændeovne. På anden sal er der tre hyggelige værelser. Det store soveværelse har også en pejs og et vindue med udsigt over Penobscot Bay. Den tredje sal har et opholdsstue med en vidunderlig udsigt over bugten. Udendørsområdet indeholder en veranda og en smuk have.

Den anden mulighed er et tre-værelses hus i Ramah, N.M. Det dækker et areal på 2.718 kvadratmeter, og det er også tilgængeligt for $ 499.000. Ramah er et canyon-fællesskab med 400 mennesker ved siden af ​​Zuni-bjergene. Denne særlige ejendom sagsøgt for at være en kvægranch, der blev delt i store partier i slutningen af ​​1970'erne.

Huset blev bygget i 2010, og det er en energieffektiv struktur. Det opvarmes og afkøles primært af solen. Boligen er opdelt i tre bind. Den første er et 936 kvadratmeter stort værelse, der omfatter opholds- og spisestue samt køkkenet. Det har en brændeovn. Det andet afsnit rummer to soveværelser forbundet med et badeværelse. Et af soveværelserne er i øjeblikket brugt som kontor. Der er også en 720 kvadratmeter sektion, der bruges som maleri-studie. Hvert værelse er forbundet med udendørsområdet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar