To huse blev til en duplex af JUMA Architects

Denne duplex plejede at være to separate huse. Det var belgiske firma JUMA Architects, der forvandlede det til det, du ser nu. Fusionen var et projekt udviklet i samarbejde med Minimum Arquitectura. Det var faktisk et renoveringsprojekt. De to huse blev omdannet til en stor struktur: en duplex. De udvendige trapper blev revet og en ny indre trappe blev oprettet.

Projektet viste sig at være en god idé. Begge huse havde lignende interne strukturer. Desuden havde de begge store udendørsarealer, som efter at duplexet blev oprettet, blev et stort udendørs område. Duplexen nyder nu panoramaudsigt over landskabet. De to huse deler nu et spiseplads, en lounge og en privat swimmingpool sammen med en solrig terrasse. Duplexet har også en træ solterrasse og stål canopied. Disse elementer blev medtaget i designet for at skabe visuel fusion mellem de to oprindeligt adskilte strukturer.

MoreINSPIRATION
  • Lys og åben duplex med terrasse og enkel indretning
  • Moderne duplex i Sydney af MPR Design Group
  • Elegant sort / hvid interiør duplex

På grund af udformningen af ​​duplex er barrieren mellem indre og ydre rum mindre synlig. Overgangen er glat og subtil. Møbler og indretning indretning hjælper også med det. Den indvendige indretning af duplexet er enkel og atmosfæren er meget afslappet og beroligende. Opholdsstuen nyder godt af smukke udsigter, og de private rum deler den samme stilfulde indretning som resten af ​​huset.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar