To-niveau Triose bygning i Lonavala, Indien

Denne udsøgte model af moderne arkitektur er en af ​​de mest imponerende bygninger i det pågældende område. Det hedder Triose, og det ligger i Lonavala, Indien. Bygningen er designet af Sanjay Puri Architects, og den har en smuk moderne arkitektur med imponerende vinklede rum og geometriske linjer.

Triose-bygningen er en to-niveau struktur, der huser butikker, en mad domstol, to restauranter, en lodge bar og et underholdning gaming område. Det var ikke nemt at bygge det, især da målet var at skabe en visuelt imponerende bygning, der også kunne give imponerende udsigt over omgivelserne. Faktisk, når du tænker på det, er dette design faktisk perfekt til det formål, fordi det formår at gøre begge ting på samme tid.

MoreINSPIRATION
  • Multi-level moderne bolig med maleriske udsigt over Vancouver
  • Commercial Building i Indien af ​​Cadence Architects
  • Aether San Francisco Clothing Store - En tre-niveau bygning lavet af fragtbeholdere

Bygningen har en konkret skal, som beskytter det indre og danner en ramme, samtidig med at der dannes store åbne rum, der fungerer som en buffer mellem det indre og det ydre og tilbyder panoramaudsigt. Triose-bygningen er opdelt i tre bind. En central cirkulationshjul forbinder dem alle. En af disse mængder er restauranten på første sal. Der er en højere mængde, der omfatter madretten. Den tredje mængde er spilområdet. Bygningen indeholder også et smukt lækkert dæk og også et omfattende parkeringsniveau, der kan rumme over 100 biler. {Fundet på archdaily}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar