To rektangulære volumener indstillet på forskellige niveauer: Hus 780 i Manchester

Ved at inkorporere to mængder sat på forskellige niveauer, adskiller House 780 sig fra de øvrige nærliggende beboelsesbygninger i Manchester, England. Med fuld udnyttelse af topografien på stedet har projektet et meget originalt layout og tilbyder en fantastisk udsigt over det omkringliggende Cheshire landskab. Det 5.005 kvadratmeter hus fra det britiske arkitektfirma Stephenson ISA Studio er nået via to broer, en konkret køretøjsbro til garagen på det øverste niveau og en glasfodgængerbro på mezzaninbundet.

Klientens ønske var at bo i et hjem, som det er "Enkel i sin detalje og udseende". Som resultat, "alle grillene i forbindelse med klimaanlæg, blinde kasser, glasrammer, dørrammer og opbevaringsrum er udformet således, at de ikke er synlige og ikke forringer den enkle form og rene linjer i bygningen og dets omgivende udsigt ”. En omfattende brug af eg blødgør udseendet af de ydre facader og sikrer en indbydende atmosfære.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar