Lejlighed i Slovakiet afdækker moderne detaljer med et twist

Her er nogle inspirerende ideer samlet af Juraj Karlík fra Neopolis i sit nye projekt, en to-værelses lejlighed beliggende i en bygning i Banská Bystrica, Slovakiet. Den pressemeddelelse, vi blev sendt, begynder med at beskrive en lille foyer, der tjener som indgangen til hele lejligheden. Det er indrettet med en garderobe med et skostativ, et stort spejl og en lille kommode til mindre genstande. Bortset fra det primære opholdsstue fører foyeren også ind i frakken og på badeværelset.

Opholdsstuen og køkkenet er forbundet i U-form på en sådan måde, at hele enden af ​​køkkenets arbejdssted fortsætter i et lidt højere spisebord med en kommode. Denne del adskiller også køkkenet og stuen visuelt. De lyse farver i stuen passer fint sammen med det røde køkken og det er lyst takket være de store vinduer, der dækker hele væggen. Soveværelset er placeret bag skydedøren, der fører ud af stuen. En arbejdsplads med et arbejdsbord og en bogreol tager en stor del af rummet. [Billeder og oplysninger leveret via e-mail af Juraj Karlík]

  

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar