To Hylde Børn Opbevaring Møbler

Hver periode er en mands liv er smuk, men jeg tror, ​​at barndommen er den bedste fra mange synsvinkler: Du har ingen bekymringer og ingen bekymringer, og din aktivitet holder fast ved at spille så mange spil som muligt. Voksne har ikke for mange forventninger fra dig, og siden du er et barn, skal du spille. Nå, børn har i dag en bred vifte af legetøj at vælge imellem, og deres forældre kan som regel ikke hjælpe med at købe flere og flere legetøj, så i slutningen bliver børnenes værelse fyldt med dem.

Så hvordan forventer forældrene dette værelse at være rent og alt i orden? Nå, tak Gud for lagermøblerne, der gør det nemt for alle parter. For eksempel dette To Hylde Børn Opbevaring Møbler er et must i børneværelset, da det er meget nyttigt, og det tager ikke for meget plads.

MoreINSPIRATION
  • Den kompakte seng med opbevaring til børneværelse
  • Organiseret og farverigt lagerplads til børn
  • Opbevaring Pink Cubes til Kids Room

Dette møbel indeholder en justerbar hylde for mere mobilitet og er bygget med ovntørrede massivt træposter. Dette gør det mere holdbart i tide. Du kan også bruge den som et natbord, en sengebænk, en bogreol eller et indgangsbænk eller den måde, du føler det passende. Dens finish håndhæves, og det giver den en særlig rigdom og farvedybde. Artiklen kan købes hos Pottery Barn Kids for $ 249.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar