To-etagers moderne hjem med en smuk udsigt

Carillo Residence er et to-etagers moderne hjem beliggende i Pacific Palisades, Los Angeles, USA. Det var designet til et ungt par og deres to børn, og målet var at skabe et rum, der kunne være både formelt og uformelt, afslappet og elegant. Boligen var et projekt af californisk-baseret designstudio Ehrlich Architects, og det er for nylig blevet afsluttet. Carillo Residence ligger på et langt smalt sted, og det byder på smuk udsigt over Stillehavet.

Formen og orienteringen af ​​huset blev dikteret af stedet. Arkitekterne designet et hus med stueetagen dækket af sten og med en hvid kasse, der flyder over dette niveau. Boksen indeholder soveværelserne og blev strategisk placeret på toppen, så den kunne tilbyde panoramaudsigt over Santa Monica Canyon. I den ene ende af boligen er stuen. Det er et rummeligt volumen med glasvægge, der også opdelte det udendørs rum i to baner. Den ene er den uformelle forreste domstol, hvor børnene sikkert kan lege, og det ligger ved siden af ​​familieområdet, mens den anden er den formelle baghave, der omfatter et udendørs spiseplads, grill og en uendelig pool.

MoreINSPIRATION
  • To-etagers enkelt familie moderne bolig
  • Smukt Residence i Aspen, Colorado med fantastisk udsigt af Studio B Architects
  • To etagers enkeltfamiliebolig ved BAAN Design

Boligen er kontrasterende fra dette synspunkt. Der er altid denne afgrænsning mellem formelle og uformelle rum. Et andet interessant element er den permanente forbindelse mellem indendørs og udendørs områder. Stuen og spisestuen kunne nemt laves en del af baghovedet. Desuden giver opholdsstueets glasvægge ekspansiv udsigt over canyonen. Indenfor er der også en klar afgrænsning mellem de formelle voksenområder og de uformelle familierum. De er adskilt af legepladsen, der kan lukkes. {Images by Barry Schwartz.}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar