To-etagers enkelt familie moderne bolig

L71 er en to-etagers enkeltfamiliebolig beliggende i Bangkok, Thailand. Det har en lang og smal form og et minimalistisk, moderne design. Huset er designet af OFFICE [AT], en Bangkok-baseret designstudio. Formen af ​​huset blev dikteret af stedet, som også var lang og smal. Det betød, at arkitekterne skulle skabe et design, der ville tilpasse sig perfekt til webstedet.

De skabte denne smukke moderne bolig, der indeholder fire soveværelser, en spisestue og et familieværelse. Alle disse værelser er nordvendte og har gulv til loftglasvægge, der gør det muligt for beboerne at beundre den ydre udsigt. Værelserne var funktionelt organiseret. De sociale områder som stuen er placeret i den forreste del af huset og de private rum er bagud mod swimmingpoolen. Også ejerne kunne lide at underholde deres venner, så de ønskede, at stuen skulle være stor og rummelig. Det er derfor, de udvide det.

MoreINSPIRATION
  • L71 Single Family House i Bangkok
  • 4-etagers enkeltfamiliehus af Roger Christ
  • Moderne Single-Family Vila Castela Residence

Anden etage i huset blev også udvidet, så det ville give skygge til swimmingpoolen og den udendørs terrasse. Huset har et dobbelt tag, nederdelen er forstærket med beton og plader og det øverste tag kun et metalark. For resten af ​​bygningen brugte arkitekterne pudset mursten til at skabe væggene og tonet glas til resten.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar