5 Moderne Glas Møbelstykker Med Simplistiske Design

Glas er et meget populært materiale når det kommer til møbler, næsten lige så populære som træ. Det er meget udbredt i moderne design på grund af sin enkelhed, alsidighed og evne til at se delikat og sofistikeret uden at ofre holdbarhed og styrke. De følgende eksempler illustrerer hver på deres egen måde.

Cosimo skrivebordet er designet af Marco Zanuso og fås i to forskellige versioner. Den ene har en klar glasplade i midten og to skuffer på hver side og den anden har en MDF top plus de to skuffer. Det har en forkromet metalramme og skufferne er lavet af enten hvidlakeret MDF eller wenge-farvet egetræfiner. {Fundet på adentro}.

Elipse bordet har en valnød træ base og en tøndeformet hærdet glas top. Top og bund er forbundet på et enkelt punkt i midten af ​​bordet. Basen danner derefter 4 faste fødder i et asymmetrisk design og fås i tre finish: valnød, hvid med lakeret finish eller grå med et blankt look.

MoreINSPIRATION
  • Graceful Møbler Designs med klare glas ben
  • Moderne glas spisebord
  • Fremragende glasmøbeldesigner til moderne interiører

Tibidabo er et bord designet af Calvi Brambilla. Den har en rustfrit stålramme med syntetfibervævning, polypropylenfødder og en top, der kan være lavet af tre forskellige materialer: glas, i hvilket tilfælde det har en grå farvetone, hpl i hvilket tilfælde det enten er hvidt med en sort kant eller sort med en hvid kant og kvarts.

Også moderne og simpelt, men med en mere afslappet kærlighed har Arena bordet en base designet på samme måde som den til Tibidabo bordet (pulverlakeret aluminium og sytfibervæv). Toppen er lavet af gennemsigtigt hærdet glas.

Til køkkenet kunne en stilfuld mulighed være en glasbord. Ecosat no-scratch-bordpladen er enkel og velegnet til borde og både køkken- og badeværelsetoppe og arbejdsflader. Overfladen er fint struktureret, ridsefast, pletfri og reflekterende. Den kan styrkes, lakeret eller forsynet. {Fundet på vitrealspecchi}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar