Ubon House i Thailand af Supermachine Studio

Ubonratchathani er beliggende omkring 600 kilometer øst for Bangkok, en by med en af ​​Thailands vigtige flod, Moon River. Et hus uden for byen er ideel kombination af romantik med praktiske aspekter, og det er det, som Ubon House super maskinstudio bygget i nærheden af ​​den ensomme grønne sump tilbyder.

Bygget rundt spændende ide om et ungt par, der ejer huset, har huset flere arkitektoniske og indvendige design forundersøgende for seeren. En af dem er arbejdsstuen svaver over swimmingpoolen, så den person, der arbejder der, kan dykke direkte ind i poolen for at slippe af med stress af arbejdet. Kombinationen af ​​anvendelighed afsløres i depotet til supermarkedskæden på den anden side af huset. Faktisk kombinerer det lille arbejdsstue effektivt med alle dele af ungt parrets daglige liv.

MoreINSPIRATION
  • City View Residence House Beliggende i Austin Texas
  • The Black House af Andres Remy Arquitectos
  • Niagara Falls Ontario House af Zerafa Architecture Studio

Forhøjet til anden sal, der rager ud over den tyve meter lange swimmingpool og store glasvinduer med udsigt ud over den naturlige skønhed udenfor, giver værelset det bedste ophold for at bruge alle de mellemliggende tider.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar