Oprettelse af det ultimative gæsteværelse: Sådan får gæsterne til at føle sig hjemme

Vi håber du kan lide de produkter, vi anbefaler. Bare så du er klar over, Freshome kan indsamle en del af salget fra linkene på denne side.

Det ultimative gæsteværelse hjælper dine gæster med at føle sig meget velkommen. Billede: LKW Design Associates

At finde ud af, hvordan man designer dit eget interiør er en ting, men af ​​en eller anden grund, når det kommer til at sammensætte et gæsteværelse, er beslutninger ekstra vigtige. Hver vært ønsker deres gæster at føle sig godt tilpas. Derudover er der en smule stolthed på spil. Evnen til at tilbyde særligt overdådige gæstekvarter er et status symbol.

Når det er sagt, bliver spørgsmålet: Hvad tager det for at skabe et stort gæsteværelse? Hvilke funktioner vil få dine gæster til at føle sig mest hjemme og lade dem tale om, hvor meget de har haft deres ophold? Vi er her for at hjælpe med at finde ud af det.

Vi har sammensat en guide til at skabe det ultimative gæsteværelse. Læs videre for at lære vores bedste tips og tricks for at oprette dit ekstra soveværelse. Husk dem, når du arbejder på dit eget rum, og vi garanterer dine gæster vil tro at de har checket ind i et femstjernet hotel.

Forlad nogle ekstra tæpper, hvis nogen bliver kolde. Billede: Weiss Architecture Inc.

Det ultimative gæsteværelse har brug for temperaturindstillinger

Alle har deres egne sovende præferencer. Nogle mennesker har brug for deres soveværelse til at være iskoldt, og andre vil hellere lægge sig under et bjerg af tæpper. Desværre kan det være svært at få en passende nats hvile, når vi ikke kan skabe disse forhold.

De fleste gæster vil hellere tilbringe deres nat kaste og dreje end forstyrre deres værter ved at bede om at justere temperaturen. Derfor er det så vigtigt for gæsterne at kunne gøre deres værelse varmere eller koldere efter ønske.

For at gøre dette skal du fokusere på den type sengetøj du giver. Vælg ark og tæpper, der skaber lyse, åndbare lag. Så hold et par tyngre dæk på hånden, så gæsterne kan få adgang til dem. Bortset fra tekstiler, skal du sørge for at inkludere en fan for dem, der kan lide rummet for at forblive afkølet.

Lad en kurv af friske håndklæder til dine gæster til at bruge under deres ophold. Billede: Drømmende hvide

Inkluder friske håndklæder

På et tidspunkt i besøget bliver dine gæster nødt til at opfriske. I stedet for at få besøgende til at spørge om rene håndklæder eller omhyggeligt raidere dit linnedskab, købe et separat sæt håndklæder og lad dem være i stuen, når gæsterne ankommer.

Der er måder at gøre dit sengetøj til at fungere dobbeltarbejde. Ud over deres tilsigtede formål kan du indarbejde dem som en del af dit overordnede design. Sørg for at vælge et sæt håndklæder i farver eller mønstre til de andre accenter i rummet.

Sørg for, at der er masser af belysning på sengebordet. Billede: Accouter Group

Tilføj sengelamper belysning

Vi har alle oplevet et øjeblik, hvor vi har snublet over vennernes møbler i mørket. I stedet for at få dine gæster til at navigere i uvant omgivelser efter at have slukket lyset, skal der være sengelys i dit værelse.

Hvad angår hvordan man vælger den rigtige armatur, overveje både stil og størrelse. Selvfølgelig vil du vælge en indstilling, der passer til din ønskede æstetik, men det er også vigtigt at sikre, at belysningen er proportional med området. Abbe Fenimore, designeren hos Studio Ten 25, siger, at denne interiørdesignfejl er alt for almindelig. Hun anbefaler at tage målinger af det område, hvor dine lamper vil være før de går til butikken.

Hvis du har lidt ekstra penge, kan du også overveje at købe belysning, der leveres med ekstra funktioner. Tænk på at vælge dæmpbare lamper, så gæsterne kan vælge deres eget lysniveau. Lamper med udløb i deres base er også et godt valg, fordi de giver gæsterne mulighed for nemt at oplade deres elektronik.

Giv underholdning, hvis dine gæster vågner tidligt. Billede: Bee's Knæ Design LLC

Giv lidt underholdning

Dette er en af ​​de funktioner, der vil sætte dit gæsteværelse adskilt fra andre. Det er svært at få en god nats søvn i ukendt område. De fleste af os er tilbøjelige til enten at ligge vågen om natten eller vågne op ved morgenbrud. I stedet for at få dine venner til at twiddle deres tommelfingre, mens de venter på en acceptabel tid at komme ud af sengen, vil det ultimative gæste rum give underholdning til gæsterne.

I stedet for automatisk at tilføje et tv, skal du overveje at vælge former for underholdning, der kan føje til indretningen. For eksempel, noget som kaffebordet bøger i billedet ovenfor. Magasiner er en anden god mulighed.

Brug disse tips til at skabe et gæsteværelse, som dine besøgende vil elske. Billede: Blue Ocean Design

At lægge sammen et gæsteværelse kommer med lidt ekstra pres, ikke? Ud over at have dine gæster til at føle sig velkommen, er der noget tilfredsstillende ved at vide, at du har skabt en imponerende opsætning. Hvis du leder efter måder at wow dine venner og familie på, så tjek vores guide til at skabe det ultimative gæsteværelse. Følg vores forslag, og vi er sikre på, at ekstra soveværelse vil være så dejligt, at dine besøgende ikke ønsker at forlade.

Hvilke funktioner synes du er vigtige i et gæsteværelse? Hvilke tips har du for at få gæsterne til at føle sig hjemme? Del dine tanker med os i kommentarerne nedenfor.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar