Ukonventionelle stole, der genopfinder de mest grundlæggende møbelelementer

Det er altid spændende og interessant at se noget enkelt og almindeligt at genopfinde. Stolen er et perfekt eksempel. Vi er alle bekendt med det, og de fleste interiørdesigner omfatter nogle variationer af dette grundlæggende møbel. Et konstant dilemma indebærer at vælge mellem udseende og komfort. Vil du hellere have komfortable stole eller stole, der ser cool ud? Nogle af designerne er gode nok til at tilbyde begge. Lad os se på nogle eksempler og tjekke nogle af de funktioner, der gør hver enkelt til at skille sig ud.

Minder denne stol på dig om noget? Designet er ret suggestivt, så vi afslører blot inspirationskilden. Husk de foldede papirfortællere, som børn plejede at lave? Nå, det er det. Stolen hedder Fold og har et geometrisk design og et bredt og komfortabelt sæde. Det er som en miniature, individuel sofa. Det ville se godt ud i et moderne stue, men også i et offentligt rum.

Har du nogensinde sat på 40 kugler af stål? Dette er din chance. Der er en stol (faktisk en lille sofa), som faktisk er lavet af 40 sfærer. Resultatet er et unikt design, som genopfinder selve konceptet møbelproduktion og foreslår en helt ny tilgang, der skal imponere på en temmelig uventet måde. Hvis du er nysgerrig, er det mange verdener sofaen.

Mød Anel, en af ​​de kølige stole, der altid skiller sig ud, selvom designet er ret simpelt. Dette er en stol bestående af fire puder. Tre er cylindriske og højere end den fjerde og de udgør en slags skal, som også integrerer ryglænet. Sædepuden er en simpel osmannisk. Alle fire puder holdes sammen af ​​et rustfrit stålrør. Den elegante er iøjnefaldende, elegant og temmelig cool, især til kontorrum.

Udformningen af ​​Hug-lænestolen stole på to ting: på den ene side er det helt sikkert en meget behagelig stol, og du kan fortælle det, hvordan sædet og sæde- og ryglænskurven forsigtigt omslutter brugeren, og på den anden side er det også en smuk, smuk stol med et design, der genopliver en klassiker.

MoreINSPIRATION
  • Kombiner Adirondack stole med moderne elementer til et smukt design
  • Stilbare stabelbare stole
  • Innovative rør stole

Udendørs stole kiggede aldrig så stilfuldt. Ibride Manta Chair skiller sig ud fra konventionelle siddepladser takket være dens enkle geometri og ukomplicerede design. Den er velegnet til både indendørs og udendørs rum og er lavet af højtryksbehandlet træ. Du kan vælge mellem en række farver, der omfatter rød, grå og en række neutrale og naturlige trætoner.

To højder, samme stilfulde og grafiske design. Dette er Ibride Grafit Stool designet af Pad Home. Sædekurverne på en blid måde giver øget komfort og træskiverne, der udgør skallen, og giver en sikker og robust ramme suppleret af de slanke og enkle ben.

En stol behøver ikke helt at genopfinde alt, hvad vi ved om dette fælles møbel for at blive opfattet som cool. Faktisk er nogle af de sejeste stole de, der imponerer på de mest subtile måder, som Kimono, en stol designet af Quaglio & Simonelli. Dens design er ret simpelt, men samtidig spændende ud fra et strukturelt synspunkt.

Comoda er en foldet stol som ingen anden. Det er håndlavet af teak træ og dets design er moderne, rent og simpelt. Den er velegnet til både indendørs og udendørs rum, og det foldes for nem opbevaring og transport, og det er faktisk den mest spændende del af dette usædvanlige møbel.

Acapulco stole er baseret på et design fra 1950'erne. Hver stol er håndlavet af håndværkere ved hjælp af traditionelle teknikker. Designet er ergonomisk, moderne og arkitektonisk, og den slanke metalbase, der holder sædet, er næsten unnoticeable, hvilket gør det muligt for resten af ​​stolen at være det unikke brændpunkt.

La Chaise blev designet af Charles og Ray Eames tilbage i 1948 og er stadig et udsøgt og raffineret møbel endnu i dag. Dette design er faktisk tidløst. Det blev inspireret af en skulptur (den flydende figur af Gaston Lachaise) og dens navn er en hyldest til det. Stolen selv er så tæt på en skulptur som et møbelstykke bliver.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar