Ukonventionelt Møbel Showroom med en stærk brasiliansk personlighed

Henrique Steyer, arkitekten fra Albus Design i Porto Alegre har for nylig gennemført et nyt møbel showroom til FLORENSE, i byen Teresina. Den 800 m² store butik fik en brasiliansk personlighed. ”Tiden er kommet for at gribe hvad der er vores og male vores huse med vores maling. Hvis vi synger vores sang, vil alle gerne danse til det. Således opstår denne indretning inspireret i et smukt og fed Brasilien", Udtalte arkitekten.

Når du kommer ind i butikken, skaber en stor lysekrone i fransk stil, der bruger gummirester fra lastbilsdæk, hilse på besøgende. Lokale håndværkere og kunstnere, hvor de rekrutteres til at lave unikke stykker designet af mig. Alle kulturerne i staten Piauí er portrætteret i denne butik, set gennem øjnene af en professionel outsider, der gør opmærksom på lokal kunst. Møblernes tydelige farver og finish er fremhævet af tungen-i-kækkeindretningen, undertiden lavet med gummibænder og Leite de Rosas (en populær og traditionel brasiliansk kosmetik) og til tider med det franske porcelæn fra det 19. århundrede.

Arkitektens underskrevne møbler, inspireret af brasiliansk fauna, understreger også konceptet med det abeformede gule bord. For dem, der besøger denne butik, er budskabet klart: Brasilien er mere end nogensinde på mode. Lad dig blive trukket ind og blive en del af denne verden! [Billeder og oplysninger leveret via e-mail af Henrique Steyer]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar