Ukonventionelle Loft Lejlighed Født Fra En Gamle Romerske Lader

Trastevere-området i Rom, Italien har stadig en række gamle stalde / laden fra begyndelsen af ​​1900'erne, hvoraf nogle er blevet omdannet til noget andet. Et sådant tilfælde er loftlejlighed designet af MdAA architects, et studie etableret i 1990 og sammensat af et team af fagfolk med specifikke baggrunde, der udvikler projekter, der spænder fra komplekse bygninger til interiørdesign og endda gademøbler. Holdets mål er at give klienten en velafrundet service, hvilket er præcis det, de gjorde i dette tilfælde.

På grund af bygningens oprindelige funktion har lejligheden indvendige rum, der er meget store sammenlignet med de overlejrede boliger i området. Strukturens historie afslører også visse arkitektoniske detaljer som de eksisterende strækninger i alle rum og eksistensen af ​​lofter, der når op til 10 meter i højden i nogle områder.

Stueetagen er et stort, åbent og ukonventionelt boligareal, der kombinerer traditionelle og moderne designelementer. De materialer, der anvendes overalt, kommer fra forskellige aldre og i forskellige former, men de falder hovedsagelig under en af ​​disse tre kategorier: metal, træ og glas. Store glaserede overflader tillader naturligt lys at komme ind i stueetagen i stueetagen, hvilket sikrer en lys, luftig og behagelig atmosfære hele vejen igennem.

Men den mest interessante og usædvanlige del af lejligheden er ikke det rummelige opholdsstue men soveværelset. Oprettelsen af ​​dette rum var den største udfordring for designstudioet. Klienten ønskede, at dette rum blev adskilt fra de sociale områder i stueetagen, men samtidig forblive åbent.

Målet var ikke at lade støj fra stuerne nå soveområdet og for at opfylde denne anmodning måtte holdet blive kreativt. De benyttede sig af det ekstra højt loft og designet tunnellignende struktur suspenderet under taget.

MoreINSPIRATION
  • 50 kvadratmeter lejlighed med et ukonventionelt interiørdesign
  • Lille, men lyse øverste etage med elegante designfunktioner
  • En vidunderlig og eklektisk Loft lejlighed i centrum af Budapest

Som følge heraf sluttede soveområdet sig som en metallisk rørstruktur støttet i den ene ende af en rund skrånende søjle og ved indgangsstrukturen på den anden.

Det sovende område er tilgængeligt via en industriel trappe, der fører til et galleri, der omgiver hele volumen. Metal, træ og glas er de tre vigtigste materialer, der anvendes i hele lejligheden. Den store søjle, der understøtter soveområdet, er dækket af træ og skaber en harmonisk forbindelse mellem trægulvet og det metalliske loft. Trætaget bringer indretningen til en symmetrisk ende.

Soveværelset har kun et vindue med udsigt over stuen. Rummet tændes gennem loftet. Loftets loft er glaseret, og lyset ind i åbningerne i taget bliver filtreret ind i soveområdet, hvilket gør det lyst, men opretholder en varm og hyggelig atmosfære.

Taget individuelt har hvert rum sin egen unikke karakter. Spisepladsen har for eksempel et rigtig traditionelt design, men i kontekst føles det som en naturlig tilføjelse til hele sammensætningen.

Indretningen generelt er en kombination af moderne og traditionelle elementer. Funktioner som den store hængende lysekrone i stuen, de buede åbninger, trætaget og endda farvepalet er designet til at supplere en række enkle elementer og til sidst skabe en harmonisk indretning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar