Uventet Filigree Of Colors Adorning Redaction House i Wisconsin, USA

Redaktionshuset ved Johnsen Schmaling Architects kan beskrives som en trækasse, der hviler på en trappet mursten podium. Iøjnefaldende på grund af sin oprindelige silhuet og udvendige finish blev boligen specielt udviklet til tekstilartist og hendes unge familie. Ifølge arkitekterne, den nye bygning sDet er på en smal skifer land på en lille forstads sø, omgivet af prosaiske specielle hjem i Oconomowoc i Wisconsin, USA. Trækuben er klædt i vandret og lodret cedertræ. Smalle malet brædder skaber et uventet filigree af farver, der minder om forbipasserende, at det er en kunstneres tilbagetog.

En række rumlige hulrum, der er skåret ind i bygningsvolumenet, organiserer programmet: "Indenfor går gulv til loft åbninger med faste vægge, udnytter sikter, der er ønskelige og skærmer dem, der ikke er. Værelserne er grupperet omkring en to-etagers stue, hvor åbningerne er stablet lodret for at ramme himmel og bluffens løvfældende løv. Bygningen er bevidst indadvendt, fungerer som et optisk filter, der rammer den begrænsede søvista, mens strategisk redigering af visninger af den opbyggede kontekst. "[Fotografi af John J. Macaulay]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar