Udfoldning af Cubrick Cabinet Salutes Collaborative Design

Problemet med Cubrick er, at det ser bedst ud, når man flytter. "Derfor må du absolut se videoen herunder og se, hvordan funktionelle, kunstneriske og dynamiske funktioner mødes i et unikt kabinetdesign. Vi har modtaget en email fra Ian fra Yard Sale Project om deres fantastiske kabinet design, der kommer i tre forskellige højder og to forskellige konfigurationer, enhver farve og finish og er smukt foret med Impala stof i fabelagtige farver. Ikke kun det, men det bevæger sig!

Kombinationen af ​​skræddersyede præcisions-konstruerede komponenter og lustøse stoffer og færdig med omhyggeligt håndværk, blænder Cubrick-kabinettet med det unikke synkroniserede koreografi-luksusmøbler med en følelse af teater til ethvert interiør.

Den interaktive demo hjælper dig med at vælge mellem farver og former. Den racing grøn farve er min favorit, men så igen kan den komme i enhver farve, du vil have. Det elegante Cubrick-kabinet er sat i gang med dine behov: "Decanter er drikkevareversionen, fremstillet af en stak af forskellige størrelser, så der kan opbevares alt fra de højeste aperitifflasker til de mindste skudbriller. Stabler af tolv og seksten boksede cubricks giver mulighed for lavere højder og opbevaring mere egnet til favoriserede sko eller lignende samlinger.”

En elegant sammenstød mellem to meget forskellige tilgange til design, "Yard Sale Project er samarbejdet mellem Cairn Young, en industridesigner og Ian Spencer, en kabinetmager. Hvad der gør Yard Sale Project specielt, er holdningen til design, der fremkommer gennem dette samarbejde. Cairn's design er cerebral før noget andet. Idéer, former og geometri producerer ofte ideer, som der ikke er nogen indlysende applikationer til. Ian's designideer bliver informeret af materialer og processer, et designethic, der starter fra et givet materiale, og hvad det kan bruges til. Med disse to meget forskellige tilgange giver deres fusion et designethos, der kan starte fra et praktisk problemløsningspunkt, men kan nærme sig problemet fra enhver vinkel og giver et bredt udvalg af løsninger, der kan arbejdes på fra to meget forskellige synspunkter.”

Da dette moderne kabinet bevæger sig for at afsløre dets indhold, er det let at forstå, hvordan de to kunstnere kom op med en ide, der ville forlade dine gæster i ærefrygt, når de vises i dit hjem. Det er som om du har et funktionelt kunstværk til at vise frem, og hvert stykke taler om vigtigheden af ​​bevægelse. Dette er, hvad samarbejdsdesign kan gøre, bringe ideer sammen for at gøre livet mere behageligt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar