Unik og moderne Villa DVT

Beliggende i Arnhem, Holland, blev denne moderne skønhed designet og bygget af BOETZKES / HELDER. Klienten udtrykte sit ønske om at have et moderne hjem med loftlignende interiør. Alt måtte være unikt. Resultatet var dette minimalistiske design med grafiske linjer og næsten ingen detaljer.

Husets facade er lavet af aluminium og lavet af udvidede metalplader med en særlig belægning, der ændrer farve afhængigt af lyset. Dette kompenserer det ekstreme minimalistiske design. Vinduesrammerne er også aluminium og de bidrager til det rummelige og dynamiske interiør.

Huset har en skrå form på forsiden og siden og løber parallelt med gaden. På bagsiden af ​​huset er der en stor glasvæg med skydedøre, der åbner op til haven og terrassen, det er faktisk en udvidelse af stueetagen. Forbindelsen mellem indvendige og udvendige områder sker gradvist. Glasfacaden kan også være dækket af en bevægelig solcreme fremstillet af perforeret aluminium.

MoreINSPIRATION
  • Den moderne villa Veth i Hattem, Holland
  • Mursten facade victoriansk villa med et moderne interiør
  • Modern Architecture Open Box House af A-cero

Interiøret er opdelt i tre områder i stueetagen. Der er en garage, en indgang og et stort opholdsområde, der omfatter stue, spisestue og køkken. En åben ståltrappe fører til første sal, hvor de private områder er beliggende. Der er tre soveværelser og et badeværelse. Værelserne der ligger på forsiden af ​​huset har udsigt over de grønne bakker i Doorwerth.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar