Unique Caves of Civita i Matera, Italien

Le Grotte dela Civita, oversat på engelsk som Caves of Civita er et projekt udviklet i Sassi of Matera, Italien. Byggeprocessen startede i 2006, og projektet blev afsluttet tre år senere, i 2009. Resultatet var dette unikke og luksuriøse hotel. Det er ikke som andre luksushoteller. Denne ser faktisk meget anderledes ut. Som navnet antyder, ligner strukturen og interiøret en række huler. Indretningen er meget smuk, og det er det omkringliggende landskab, hvilket gør hotellet til et af de smukkeste destinationer i verden. Sassi of Matera blev i 1993 erklæret et verdensarvssted ved UNESCO.

Som du kan forestille dig, er udsigten og landskabet derfra virkelig unikke og betagende. For at bevare det naturlige sted og miljø og have så lille indflydelse som muligt, ophørte arkitekterne med et design, som gør det muligt for hotellet at integrere sig i omgivelserne.

MoreINSPIRATION
  • Unikt La Pause hotel i Marokko
  • Armani Hotel Dubai - En virkelig unik luksusretur
  • Det fantastiske Hotel du Cap-Eden-Roc

Hotellet er næsten usynligt, når det ses langtfra. Dette bidrager til dets unikhed og gør det til et af de mest eftertragtede steder i verden. Her er huse blandet med naturlige klipper og forbundet med store huler. Hotellet og dets enorme huler gennemgik en ekstremt konservativ restaurering. Arkitekterne brugte kun gamle materialer, der er blevet genoprettet fra fyren og plejede dem til at genoprette alt fra gulv til møbler og sengetøj.

Hotellet kan modtage fyrre gæster og har en struktur med tre niveauer forbundet med en trappe og et system af terrasser, hvorfra der er adgang til uafhængige værelser. De udendørs funktioner omfatter en stor indgang terrasse, en smuk og omfattende have med planter og blomster og en grøntsagshave, samt det fantastiske omkringliggende landskab. Gæsterne kan nyde ferskvand, frisk frugt, romantiske stearinlys, hyggelige stenpepper, ture, massage og selvfølgelig internetadgang.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar