Sådan bruger du mal til at tilføje karakter til dit hjem

En simpel måde at tilføje interesse og karakter til et rum er med maling. Uanset om du beslutter dig for at male en accentvæg en anden farve fra resten af ​​rummet, for at skabe et sjovt mønster, at stencilere en væg, genskabe et kunstnerisk billede eller have det sjovt at male dine gamle møbler, kan du være sikker på, at din indsats vandt Jeg går ubemærket.

Vælg et tema og gå med det? Hvad med en kæmpe guitar malet på soveværelsesvæggen? Dette virker som en sjov og kreativ ide til en teenagers rum. Komplet pladsen med de rigtige farver, og det vil se fantastisk ut.

Eller måske noget mere abstrakt ville være mere egnet. Prøv et dristigt vægmaleri på en af ​​kældervæggene, og det vil straks ændre stemningen. Da det ikke skal være noget specifikt, kan du bare eksperimentere med dine yndlingsfarver.

Ombre mure ser interessant ud, uanset hvor du bruger dem. Men hvis du virkelig vil have din accentvæg at skille ud, skal du vælge en levende farve. Måske ville rødt være godt i det rum.

Stencils plejede at være populære for en tid siden, og nu synes de at være tilbage i stil. Så se bort fra denne mulighed. Det kan vise sig at være en vidunderlig idé.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan svampe mure kan give dit hjem karakter
  • Sådan bruger du graffiti til at give karakter til dit hjem
  • Forskel mellem vægmaling og loftmaling

Hvis du er sikker på dine færdigheder, kan du endda forsøge at lave en vægmural. Det behøver ikke at være alt for kompliceret eller vanskeligt. Hvad med disse bjerge. Det virker som et sjovt DIY projekt, du kan prøve for dit soveværelse. {Fundet på apartmenttherapy}.

Selvfølgelig kan andre muligheder være lige så interessante. Men jo mere indviklede og detaljerede designet er, desto større chancer er det at ødelægge det hele. Så måske vil du gerne vælge tapet i stedet.

For at tilføje en industriel touch til et værelse, kan du arbejde med metallisk maling. Du kan oprette en struktureret væg, eller du kan bruge denne teknik på alle væggene. Badeværelset virker som en god kandidat til et sådant projekt.

Du kan også forsøge at skabe mønstre ved hjælp af forskellige nuancer af metallisk maling. Imidlertid bør mønsteret være enkelt, eller effekten bliver overvældende. Sørg også for at designet supplerer stilen og funktionen i rummet.

Hvis du ikke vil eksperimentere med maling på væggene for at risikere et ubehageligt permanent udseende, kan du måske give et gammelt møbel en makeover. Du kan arbejde med forskellige farver og lade malingen dryppe for at skabe unikke mønstre.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar