Unikt hjem ligner en drage, der kommer fra Cliffside

Unikt hjem ligner en drage, der kommer fra Cliffside
Unikt hjem ligner en drage, der kommer fra Cliffside
Anonim

GilBartolome Architectsskabte denne moderne bolig på en ekstremt udfordrende grund i Granada, Spanien med udsigt over Middelhavet. Den passende navn, Hus på klippen, er bogstaveligt talt bygget ind i bakken med en 42 graders hældning.

Det slående metallagtige tag producerer "en æstetisk tvetydighed mellem det naturlige og det kunstige, mellem en drakens hud, der ligger i jorden, set nedenfra, og havets bølger set ovenfra," sagde arkitekterne. Den bølgende facade er gennemboret af glas "øjne" for at føje til den visuelle effekt af dette unikke cliffside hjem.

Bygget på et stramt budget, er denne bolig resultatet af mange timers manuelt arbejde i stedet for maskinbygget konstruktion. Arbejderne udviklede gradvist betagetak, metalfliser og gipslofter, og alle møblerne blev fremstillet helt i hånd fra digitale modeller.

Interiøret har en stor åben plads - nok til at rumme op til 70 gæster - med bølgete lofter og organiske former hele vejen igennem; det er tiered konstruktion ligner et auditorium. Dette sociale rum forbinder den store udendørs terrasse ved at åbne glasskærmplader.

[Fotografi: Jesus Granada]

Hvad er det mest interessante element til dette usædvanlige cliffside hjem?

Populært emne.