Unikt Fitzroy Park Home Embedded i frodige omgivelser

Hvordan vil du føle at blive mødt af en frodig jungle hver gang du kommer hjem? På tværs af en smal sten- og metalbro i det nordlige London stiger et moderne familiehus for at pålægge sin elegante form på grund af det, der tidligere var en bygning fra slutningen af ​​1950'erne i Fitzroy Park, London, Storbritannien.

Inden for Highgate Conservation området, denFitzroy Park House blev forestillet af Stanton Williams Architects som en struktur integreret i sit inspirerende landskab. Arkitekter oplevede en mulighed for at skabe en usædvanlig grundplan inspireret af omgivelserne: "Designstrategien udnytter det skrånende sted ved at skabe nye ekstra rum inden for det nederste haveniveau.”

Indlejring af det skrånende sted og frodigt grønt skabte det talentfulde arkitekturhold et moderne hjem, der minder om fæstninger. Haveniveauet er lavere, hvilket bidrager til dette billede, mens den delvis glaserede indgangsgulv smukt kontrasterer træets anden etage med lyse private soveværelser.

Broen fører ind i hjertet af huset, som åbner sig dramatisk for udsigt over en daglyset dobbelt højde volumen ned til den nederste haveniveau. Store glasskydedøre sprænger grænsen mellem indvendig og udvendig med udvendig stenbelægning, der strækker sig ind i den anlagte have, som forsigtigt svinger rundt om huset. Materiale referencer til huset afspejler den rige naturlige omgivelser på stedet. Cedar hegn og olierede Iroko balkoner kontrast til Accoya tømmer kuvert. Malet i mørkegrå, bringer træet yderligere tekstur og farve til kalksten på ydersiden. De skarpe og skarpe beskyttende ydre lag giver plads til blødere varme indvendige rum med et stort egetræsloft og gulve i kalksten eller mørk eg.”

Naturligt ventileret og oplyst med en kombination af gulv-til-loft-vinduer og strategisk placeret ovenlysvinduer, har dette unikke hjem beføjelsen til at sætte din fantasi i brand. God fornøjelse!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar