Unikke gulvlamper uden for de sædvanlige designs

Gulvlamper, udover at være funktionelle, bruges også ofte som accentstykker beregnet til at tiltrække opmærksomhed og påvirke rummets overordnede indretning. Nogle skiller sig ud med deres størrelse og statur og andre med deres usædvanlige og unikke design. Hvis du leder efter en almindelig gulvlampe til dit hjem, kan en af ​​disse unikke kreationer gøre tricket.

Giraf gulvlampe

Giraffens gulvlampe blev designet af schweizisk studie BERNHARD | BURKARD og, som navnet antyder, har en form og en struktur inspireret af dette majestætiske vilde dyr. Lampen har en håndtag og et system, hvis det er en saks. Det er fleksibelt og perfekt til læsning af kroge.

Riga

Riga er en minimalistisk LED gulvlampe. Det er lavet af metal og har et meget slankt og tyndt design. Det er den type tilbehør, der ikke er meningen at imponere men som skiller sig ud, især på grund af dets enkle og stilfulde udseende.

Designet af Diego Fortunato, leveres JAZZ 1330 gulvlampen i forskellige finish som hvid, sort, rød, men også sølv og guld. Den er lavet af stiv højdensitetsharpiks og har en slank, krøllet form.

Venstre eller Højre stor

Dette er den venstre eller højre store gulvlampe designet af Julian Appelius og en del af Konstantin Slawinski Collection. Lampens bund er en piedestal, som kan tjene som en bog eller magasin stativ, hvilket gør den ideel til læsning af hjørner.

Skift gulvlampe.

Den unikke Shift gulvlampe fra Artisan har et spejlfuldt men samtidig stilfuldt design, og har en stativstruktur og en stor lampeskærm, der kan justere vinklen. Lyset er kraftigt men behageligt.

Yumi Gulvlampe

MoreINSPIRATION
  • Futuristisk Loft og Gulvlamper af Odue
  • Oversized Glass Floor Lamps af Pentalight
  • UP-Incredible Gulvlamper af Lucente

Yumi gulvlampen tilbyder subtile omgivende lys og blev designet som et moderne tilbehør til en række forskellige rum, fra soveværelser til stuer og endda terrasser og dæk. Det er enkelheden i designet, der gør det så alsidigt.

Halley gulvlampe

Halley er en gulvlampe, der ligner Yumi lampen. De har begge disse tynde kroppe og ligner buede striber. Denne er imidlertid en lampe, der bedst bruges til at skabe en romantisk stemning i spisepladsen eller for at give en subtile opgavelys til arbejdsområdet eller læsekrogen.

Hej gulvlampe

Dette er Hej, en simpel gulvlampe med en krop lavet af bøg og en stålskygge. Designet er enkelt men med masser af karakter, og det gør det muligt for denne store gulvlampe at skille sig ud fra resten.

Mate Floor Lampen

Mate gulvlampen er en skabelse af hollandsk designer Geert Koster til producent Metalarte. Det har en ulige og unik form og en skygge, der bliver lysende, og diffunderer lyset på en behagelig måde.

Semjase Gulvlampen

Italiensk designer Sandro Santatonio skabte Semjase gulvlampen. Det er et elegant stykke med en flydende og slank form, der minder om en bue, bløde vinkler og afrundede kanter. Lampen har et justerbart hoved.

Pinch og Splay gulvlamper

Dette par gulvlamper blev designet af Davin Larkin. De hedder Pinch and Splay og de deler lignende designs med små forskelle. Alle lamperne er samlet af designerne i hans studie.

The Groggy Floor

Groggy gulvlampen er designet af Tom Stepp til den norske producent Northern Lighting. Det har en skrå form og en asterix base. I betragtning af, hvor robust skyggen synes i sammenligning med legemet og bunden, synes lampen at udfordre tyngdekraften.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar