Unik gangbro af Dominique Perrault Architecture

Broer er en fantastisk måde at skabe genveje på. Når der er et meget overfyldt område, og det er svært at komme fra den ene del til den anden, er en bro en god løsning. Suspended broer er ikke ubelejligt for trafikken, og de kan nemt få folk fra en del til en anden på ingen tid. Der er broer over hele verden, men der er ingen bro som denne designet af Dominique Perrault Architecture.

Broen ligger i Madrid, Spanien og har et meget moderne udseende. Det ser ikke ud til at være meget revolutionerende, men når du faktisk bruger det, ser spiralformen ud hypnotiserende. Du vandt selv indse, hvor hurtigt du kommer til at komme fra den ene del til den anden. Selv om denne bro ser så futuristisk og interessant ud, har jeg tvivl om sikkerheden hos dem, der bruger den. Der er de huller fra sted til sted, der ser farlige ud, især til små børn. Bu dette er faktisk et falsk indtryk, du får, når du kigger på hele billedet. Set fra tæt på er broen faktisk meget sikker.

MoreINSPIRATION
  • Moderne husarkitektur for at få omgivelser i naturen
  • Den eneste og eneste, Haller House
  • Unik huskombination af arkitektur og kunst i Holland

Broen tilbyder et fantastisk panorama over byen, som du kan beundre, mens du kører over broen. Dette kan distrahere dig fra den lange vej. Designet er over 250 meter langt, udvides subtly i diameter fra 5 til 12 meter. Det er en meget smuk bro, der tilsyneladende bare flyver over floden.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar