Unikt hus med en stor åben plads fra Portobello Road

Til en pris på £ 2.050.000 er dette 4 værelses hus et unikt opholdsstue med enorm karakter, beliggende i Westbourne Park Road, nær Portobello Road, London. Dette hus har et stort plus for sine store åbne rum med højt til loftet, store vinduer, der giver mulighed for sollys og træ mørke gulve, fordi du har nok plads til at sætte alle de møbler, du ønsker, og stadig har god plads til at bevæge dig og nyde din fritid med dine venner og familie.

Stuen er indrettet med en sofistikeret sofa og et massivt antik bord, men også med en moderne pejs, der kan opvarme sjælen på kolde aftener. I nærheden finder du et træbord dekoreret med en smuk vase med blomster og i ryggen et rummeligt køkken med mørke røde møbler, rustfrit stål apparater og et lille vindue i midten, der tillader naturligt lys. Forbindelsen mellem gulvene er fremstillet af en støbt spiral trappe, isoleret fra de åbne rum ved et jerngjerde for at forhindre ulykker.

MoreINSPIRATION
  • Mørke trægulve, et elegant og stærkt valg for ethvert værelse i huset
  • 357 Glenmore Road, Paddington Skyhouse
  • Minimalistisk åben lejlighed i Moskva

Ovenpå kan vi finde et imponerende soveværelse og et andet soveværelse med dobbeltseng, der i øjeblikket anvendes som et påklædningsværelse. Lyset fra badeværelset fremhæver de smukke sorte og hvide vægge, men ikke engang tæt så meget som i det spektakulære glashvelvede værelse øverst på ejendommen. Jeg kan godt lide at kalde det et rekreativt område, for her er det perfekte sted i hele huset, hvor du kan hvile, læse, lytte til musik eller nyde den smukke udsigt. {Fundet på domusnova}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar