Unikt Observatory House i Japan

Japan baseret firma KINO Architecture har skabt denne unikke bygget minimalistiske arkitektur, Himeji Observatory House. Beliggende i Himeji Hyogo præfekturet i Japan, har denne interessante bolig form og struktur inspireret af det 16. århundrede japanske slotte.

Himeji slot var modellen til bygningen, som er bygget med sten. Selvom der er moderne bygninger i byen, er denne private bolig omgivet af en traditionel "borgby" med mange historiske bygninger, huse og monumenter. Klientens ønsker var: at give udsigt til det nærliggende slot, at give kontorlokaler og parkering til fem biler, herunder tre gæster, samt at organisere en lille have, hvor han kunne tørre tøj og gå hunden.

MoreINSPIRATION
  • En forfriskende hvid bolig i Japan
  • Kat inspireret projekt bliver et unikt hus i Japan
  • Unik arkitektur i Japan af Ciel Rouge

Dette unikke hus har tre etager. På første sal kan du finde et kontor, på den anden er der tre soveværelser og øverst er der et stort stue vindue, hvorfra du kan se slottet. Desuden tilpasser dette hus sig til omgivelserne på grund af den snoet, forskudte form, hvilket reducerer enhver fremmed volumen, der ville hæmme udseendet af kvarteret.

Himeji Observatory House er et fantastisk og unikt hjem. Det afspejler klientens tilknytning til Himeji Castle og giver en interessant livsstil. {Found on archdaily}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar