Modtagelse Desks, der annoncerer deres unikke og usædvanlige designs

En reception, der skiller sig ud, er den type detalje, der efterlader de besøgende et uforglemmeligt første indtryk, så de kan huske et bestemt sted og opmuntre dem til at dele deres oplevelse. På en måde kan dette være en markedsføringsstrategi samt en måde at skabe et slående første indtryk på. Vi har set vores andel af spændende og iøjnefaldende modtagelsesbænke, og vi finder disse til at være mest interessante.

En reception desk bygget af bagage - nu er det en fantastisk måde at huske på et hotel. Hotellet Ramblas har en enestående receptionen designet af Lagranja fyldt med alle slags kufferter af forskellig form, farver og størrelser. Gamle eller nye, store eller små, de er alle blevet en del af skrivebordet og de charmerer gæsterne med deres karakter.

Designet og strukturen i en unik reception skal være knyttet til det rum, den er i. Så hvis et bibliotek skulle have brug for et nyt skrivebord til modtagelsesområdet, ville dette være et perfekt design til det. Dette skrivebord er bygget af masser og masser af bøger. De er stablet og organiseret og sammen bliver de et smukt stort skrivebord, der definerer biblioteket på en unik måde.

En masse ting kan omdannes til et skrivebord eller bruges til at bygge en. For eksempel kan selv en bil tjene det formål. Faktisk er det kun en del af en bil, og den skal omdannes og modificeres for at passe til dette særlige formål, men når tilpasningen er færdig, bliver et tema skrivebord født.

Receptionen i denne sportsbutik skiller sig ud, og det er på grund af sit uventede design. Skrivebordet minder om gabion vægge. Det sidder på et stort bur fyldt med sten. Ideen er spændende og usædvanlig, men ikke overraskende overvejer den slags butik.

Fyldning af en reception med klipper kan virke usædvanlig, men ideen er ikke helt ekstraordinær. Konceptet bag dette skrivebord er for eksempel noget lignende. Skrivebordet er fyldt, i dette tilfælde med træ, der danner en flot og ren bunke. Dette virker som et skrivebord, der er egnet til mountain retreats. {Fundet på lemaymichaud}.

Det Quirky kontor på Manhattan findes i et gammelt lager og det har en meget interessant reception. Det ser ud til at være en repurposed skab med firkantede rum, nogle låst, andre åbne. Skrivebordet har et industrielt look, der passer godt til kontoret.

Men nogle gange handler det ikke om den anvendte type materiale eller stilen. En reception kan være spændende uden nødvendigvis at være dramatisk eller se helt ud af denne verden. Tag det her for eksempel, designet af Studio Morpho. Det er et simpelt træbord med tre moduler. Den måde, disse moduler er stablet på, er dog uventet. De tilbyder skrivebordet et asymmetrisk og unikt udseende.

MoreINSPIRATION
  • 50 modtagelsesborde med interessante og inspirerende design
  • Omfavn minimalisme - hyldebord med opfattende design
  • 9 fantastiske bærbare computere med fleksible og praktiske designs

Pride og Glory kontor i Krakow ved Morpho Studio er fyldt med interessante designs, hvoraf den ene er receptionen. Det blev bygget ved hjælp af genvundne træplader opnået efter nedrivningen af ​​et 100 år gammelt hus. Jeg tror du kunne sige, at skrivebordet har en masse historie bag den.

Denne restaurant i Holland har et industrielt indretning og en reception med mange tegn. Det ser ud til at være lavet af alle mulige genanvendte rør med forskellige farver og slidte overflader. Skrivebordet indfanger faktisk ånden i hele designet på en rigtig lige fremad måde.

Yumakov arkitekter designet et multifunktionelt rum, der kan tjene som et galleri, koncertsal, værksted, fotostudio osv. Rummet ligger i Kiev og har fire forskellige zoner. Modtagelsesområdet har et rigtig interessant skrivebord med en indbygget planterkrog. Det kombinerer metalets ruhed med delikatessen af ​​frisk grønt.

I Shanghai er der et kontor designet af JW associates ved hjælp af bambus. Receptionen er særligt iøjnefaldende og byder på et skrivebord, der virker som en bunke af træplanker af forskellig størrelse, der er tilfældigt stablet sammen. Dette giver skrivebordet et midlertidigt udseende, når det faktisk har et velplanlagt design.

At se et skrivebord, der ligner et kæmpe stykke sten på et sted som Stone Source Washington DC showroom, er faktisk ikke det uventede. Alligevel gør det ikke skrivebordet noget mindre imponerende. En enkel og opfindsom måde at følge et tema på uden at få det til at se ud som om du forsøger for meget.

På Fontevraud Hotel i Frankrig byder gæsterne velkommen i et simpelt og elegant receptionsområde, der smukt kombinerer bygningens historie med moderne accenter. Receptionen er et godt eksempel i dette tilfælde. Dens design er simpelt og skiller sig ikke ud på en dramatisk måde. Ikke desto mindre ser det ud til enestående.

Driftwood bruges hele tiden i unikke projekter, men du ser sjældent et stykke så stort som det her vises på en så kreativ og interessant måde. Vi taler om denne fantastiske reception, der har et unikt og skulpturelt design, der helt sikkert gør det mindeværdigt.

Den smukkeste ting ved dette skrivebord er den måde, som accentbelysningen fremhæver tekstur og giver det et varmt og skulpturelt udseende. Dette er en anden måde at se sofistikeret på.Selvom det er robust og rent faktisk simpelt, er receptionen ikke den type, der går ubemærket eller ser ud af sted i en elegant indstilling.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar