Unikt ophold ved VMX Architects-Sodae House

Det næste hus vi skal vise dig ligger i et naturområde mellem Amsterdam, Amstelveen og Ouderkerk aan de Amstel på Kostverlorenkade Island. Det er et unikt projekt, der blev inspireret af landskabet.

Designet af VMX Architects, er Sodae House meget originalt og føles mere som et loft end et ø hjem. Et meget vigtigt træk er de store vinduer, der gennemblader huset i naturligt lys og også får dig til at falde som om du er udenfor. Interiøret har et rent, enkelt design med en neutral farvepalet til vægge, gulve og nogle af møblerne.

MoreINSPIRATION
  • Et unikt nordisk hus
  • Seattle Gallery House af Olson Sundberg Kundig Allen Architects
  • Daniel Marshall Architects 'kunstværk - The Korora House

Stuen og køkkenet er arrangeret i en åben grundplan på første niveau. Soveværelserne og badeværelserne er orienteret mod haven på bagsiden af ​​stueetagen. Huset har moderne funktioner, såsom lysarmaturer, trappe og en elegant pejs, der fungerer som brændpunkt. Møblerne har hovedsageligt lyse farver, de eneste farverige stykker er i køkkenet. Derudover kan kælderen betragtes som underholdningscenter med et fitnessrum og en hjemmebiograf.

Sodae House sitter på et område på 1200 m2 og danner et objekt i landskabet, hvor øen fungerer som soklen. {Fundet på samtidige og hd}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar